Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres az Underworld Ascendant Kickstarter kampánya

A kitűzött cél közel másfélszerese gyűlt össze.

2015.03.08. 11:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még február elején indította el az OtherSide Entertainment az Underworld Ascendant Kickstarter kampányát. A szerepjáték az egykori Ultima Underworld sorozat feltámasztása lehet, a rajongók pedig a jelek szerint komolyan támogatják a kezdeményezést. A gyűjtés 600 000 dollárt célzott meg, ebből alig néhány nap alatt össze is jött bő 200 000. A kampány a napokban ért véget, a végösszeg pedig elérte a 860 000 dollárt.
„Ahogy a kampány véget ért, nem tudjuk eléggé kifejezni, mennyire hálásak vagyunk a rajongóinknak, akik hisznek bennünk és támogatnak bennünket, hogy az Underworld Ascendant az a játék lehessen, amit mindannyian szeretnénk. Ez mindannyiunk számára óriási, felejthetetlen élmény volt. Mostantól áttérünk a hivatalos oldalra, ahol folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket az újdonságokról, lesznek élő események, társaloghatunk a fórumon, a szavazásokon pedig hangot adhattok elképzeléseiteknek. Közösen fogjuk átélni a kalandot, amit az Underworld Ascendant elkészítése jelent.” – olvasható a fejlesztők köszönetnyilvánítása.
Azzal, hogy a rajongók 860 000 dollárt dobtak össze a projektre, további plusz tartalmak elkészítését is lehetővé tették. Új helyszínek és új fajok kerülnek a játékba, lesznek kísérő állataink, több zene csendül majd fel, ezek ráadásul dinamikusan változnak majd az események hatására. ■

Underworld Ascendant
A legutóbbi Underworld Ascendant cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.