Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén is tovább fejlődik a Warframe

Több újdonságról is lerántották a készítők a leplet.

2015.03.10. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2015-ben sem fordul el játékától a Digital Extremes. A Warframe 2013-ban rajtolt el, azóta meg is találta a maga rajongótáborát, akik örömmel hallhatják, hogy idén több érdekes újdonságra is számíthatnak. Ezeket a hétvégi PAX East rendezvényen leplezték le a készítők. Ezek közül az első az új Parkour 2.0 rendszer, amely jelentősen felfrissíti a játékosok mozgási lehetőségeit mind horizontálisan, mind vertikálisan. Erről külön trailert is bemutattak.

Három új fegyver is érkezni fog, ezek Mios (ezt a rajongók álmodták meg), a Puncture Glaive és a Dark Dakra neveket kapták. Mellettük új warframe-re is számíthatnak a rajongók, a Chroma egy sárkányos témájú páncél lesz. Új kompetitív játékmódon is dolgoznak, ami a hagyományos capture the flag játékmód Warframe-re igazított mása lesz. Végül, de nem utolsósorban új ellenséges faj is fel fog bukkanni a Sentient képében, de róluk egyelőre nem sokat árultak el. A különféle újdonságokat fokozatosan fogják bemutatni a készítők a következő hónapokban. Aki kíváncsi, az lent az egész eseményt megnézheti. ■

Warframe
A legutóbbi Warframe cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!