Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

This War of Mine – végre egy hasznos DLC

A játékhoz készült letölthető csomag árát mi választhatjuk ki, a befolyt összeget háború miatt nélkülöző gyerekeknek adják.

2015.03.10. 18:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet támadni a DLC-ket, amelyek sok esetben alig adnak valamit az adott játékhoz, cserébe újabb ezreseket húznak ki a játékosok zsebéből. Ez már a letölthető tartalmak megjelenése óta téma, hisz a DLC-k tartalma egész sokrétű lehet. Akadnak olyan fejlesztők, akik egyszerűen megcsonkítják játékukat, hogy a teljes tartalmat további DLC-k megvásárlásával oldják fel (sok esetben a kód már eleve ott van az alapjátékban, a DLC csak „aktiválja” azokat). De akadnak olyan stúdiók is, akik egész komoly plusz tartalommal bővítik ki játékukat.
És most érkezett egy olyan DLC, amely talán új kategóriát és remélhetőleg új divatot teremt majd. A This War of Mine a háború gyötrelmeit dolgozza fel, ám ezúttal nem hadsereg vagy a lázadók oldaláról, hanem bizony az ártatlan, kiszolgáltatott lakosság szemszögéből. A játékhoz ma új DLC érkezett, amely a The War Child Charity címet viseli. Ha csak tartalmi szempontból nézzük, apróságokat tartalmaz, hiszen falfirkákkal pakolja tele a játéktérül szolgáló város házait. Ezeket a rajzokat olyan művészek munkái közül válogatták ki, mint M-City, Gabriel „Specter” Reese, SeaCreative, Emir Cerimovic, Fauxreel, vagy Mateusz Waluś. A lényeg nem is ez, hanem az eladásokból befolyt összeg, azt ugyanis teljes egészében háborúk miatt nélkülöző gyerekeknek juttatják el a War Child szervezet segítségével. A csomaghoz három árcédula tartozik (0,99 dollár, 9,99 dollár és 19,99 dollár), ám akármelyiket is választjuk, ugyanazt a tartalmat fogjuk kapni. Adakozni a Steamen lehet. ■

This War of Mine
A legutóbbi This War of Mine cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.