Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a Descent Underground

Adakozhatunk, hogy feltámasszák a ’90-es évek klasszikus akciójátékát.

2015.03.11. 12:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első Descent játék még MS-DOS-ra készült el 1994-ben a Parallax Software jóvoltából. A játék a következő években további két epizódot élt meg, az utolsó, harmadik epizód óta pedig már tizenöt év telt el.
Eric Peterson, aki korábban a Wing Commander és Starlancer játékokon is dolgozott, az utóbbi években pedig Chris Roberts oldalán a Star Citizen fejlesztésében segít, elérkezettnek látta az időt, hogy leporolják a szériát. Több veterán fejlesztővel megalapították a Descent Studiost, amelynek első projektje nem is lehet más, mint az említett széria rebootja. A Descent Underground a régi űrhajós-lövöldözős játékmenetet hozná vissza a köztudatba, ám ehhez a fejlesztők a rajongók támogatását kérik. A minap rajtolt el a játék Kickstarter kampánya, ahol 600 000 dollár összegyűjtése a cél. Ebből bő egy nap alatt 117 000 dollár már össze is gyűlt, vagyis nem nagy kockázat megjósolni, hogy a kampány sikerrel fog zárulni.
A játékban nyolc különböző űrhajó kap majd helyet, amelyek nem csak külsejükben, de képességeikben is eltérnek egymástól. A hírek szerint az űrhajókat fejleszteni is lehet majd. Amikor épp nem egymást lőjük szitává, nyersanyagokat kell bányásznunk, hogy ezeket a fejlesztéseket végre tudjuk hajtani. A hajókat támadó, védekező és felderítő eszközökkel szerelhetjük fel, valamint magunk választhatjuk meg, hogy milyen fegyvereket viszünk magunkkal a csatába. Természetesen kapunk többjátékos módot is különböző játékmódokkal (Capture the Asteroid, Capture the Ore, Deathmatch Destruction, Mining of Mineral). Pályákból sem lesz hiány, ezek különféle bolygótípusokat fognak jelképezni a fagyott világoktól a forró lávamezőkön keresztül egészen a gázóriásokig.
A Descent Underground alatt az Unreal Engine 4 teljesít majd szolgálatot, amely az első néhány kép és nagyon rövid előzetes alapján nagyon is jól teszi majd a dolgát. Hogy a játék mikor jelenhet meg, arról persze még nincs hír, ahogy a célplatformok sem tisztázottak még. ■

előző
következő
Kickstarteren a Descent Underground
Kickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent UndergroundKickstarteren a Descent Underground
Descent Underground
A legutóbbi Descent Underground cikkek, hírek

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.03.11. 13:14
Már a Descent 3-nak sem volt sok köze az eredeti Descent 1-2-höz. Már ami a játékélményt illeti. Hogy történetben utána jön, az más tészta.

Minap végigtoltam a Descent 1-2 -t hanem hivatalos Rebirth verzióval és jobban tetszett, mint a Descent 3 vagy a fenti képek bármelyike. Persze szép a fenti a grafika, de szerintem a Descentnél pont nem a grafika a lényeg.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.