Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

9 perc ADR1FT

Új játékmenet-bemutatót kapott az ígéretes űrbéli túlélőjáték.

2015.03.11. 14:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új, közel tízperces játékmenet-bemutatót kapott a Three One Zero első játéka, az ADR1FT. A belső nézetű alkotásban a játékosok egy asztronautát alakítanak, aki úgy tér magához, hogy nem emlékszik semmire a küldetés korábbi szakaszából. De ez a kisebbik gondja, a nagyobbik, hogy mindenki más a jelek szerint halott, az űrállomás pedig épp az önmegsemmisítő protokollt hajtja végre. Adott hát a feladat: kideríteni, mi történt velünk, mi történt az állomással, és ha időnk engedi, akár meg is pattanhatunk a biztos halál markából.
Az alábbi bemutató alapján a játék kifejezetten ígéretesnek tűnik, mind látvány, mind játékmenet terén. Előbbiért a lassan, de biztosan erőre kapó Unreal Engine 4 felel majd. A készítők olyan apróságokra is figyeltek, mint az apró lebegő tárgyak fizikája, amelyek sok más játékban tapasztaltakkal ellentétben nem repülnek át rajtunk, ha nekik megyünk, hanem lepattannak szkafanderünk üvegéről. A játékmenetről egyelőre csak a videóból tájékozódhatunk, de senki ne számítson pörgős akcióra, helyettük kisebb-nagyobb logikai feladatokat kell teljesítenünk, a korábbi eseményekről pedig feljegyzésekből és hangüzenetekből tájékozódhatunk.
Az ADR1FT a tervek szerint valamikor a nyáron jelenik meg PC-re (Oculus Rift támogatással), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

ADR1FT
A legutóbbi ADR1FT cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.