Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

9 perc ADR1FT

Új játékmenet-bemutatót kapott az ígéretes űrbéli túlélőjáték.

2015.03.11. 14:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új, közel tízperces játékmenet-bemutatót kapott a Three One Zero első játéka, az ADR1FT. A belső nézetű alkotásban a játékosok egy asztronautát alakítanak, aki úgy tér magához, hogy nem emlékszik semmire a küldetés korábbi szakaszából. De ez a kisebbik gondja, a nagyobbik, hogy mindenki más a jelek szerint halott, az űrállomás pedig épp az önmegsemmisítő protokollt hajtja végre. Adott hát a feladat: kideríteni, mi történt velünk, mi történt az állomással, és ha időnk engedi, akár meg is pattanhatunk a biztos halál markából.
Az alábbi bemutató alapján a játék kifejezetten ígéretesnek tűnik, mind látvány, mind játékmenet terén. Előbbiért a lassan, de biztosan erőre kapó Unreal Engine 4 felel majd. A készítők olyan apróságokra is figyeltek, mint az apró lebegő tárgyak fizikája, amelyek sok más játékban tapasztaltakkal ellentétben nem repülnek át rajtunk, ha nekik megyünk, hanem lepattannak szkafanderünk üvegéről. A játékmenetről egyelőre csak a videóból tájékozódhatunk, de senki ne számítson pörgős akcióra, helyettük kisebb-nagyobb logikai feladatokat kell teljesítenünk, a korábbi eseményekről pedig feljegyzésekből és hangüzenetekből tájékozódhatunk.
Az ADR1FT a tervek szerint valamikor a nyáron jelenik meg PC-re (Oculus Rift támogatással), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

ADR1FT
A legutóbbi ADR1FT cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.