Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már a jövőt tervezik a Dontnod stúdiójában

A Remember Me 2 története már kész, de vannak ötletek a Life is Strange folytatására is.

2015.03.12. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod egyike az utóbbi évek leggyorsabban feltörekvő fejlesztőstúdióinak. Először a Rememeber Me című sci-fi akciójátékkal jelentkeztek 2013 nyarán, amely egy olyan világban játszódott, ahol az emberiség már az emlékekkel is kereskedett. Ez persze komoly bonyodalmakhoz vezetett. A stúdió ekkor még az akciót helyezte előtérbe, ám ez a második játékukra gyökeresen megváltozott. A Life is Strange már egy kőkemény kalandjáték, ami sok tekintetben hasonlít a Telltale Games alkotásaira. Már csak azért is, mert a teljes történet öt epizódra bontva fog kiteljesedni, ebből eddig csak az első fejezet jelent meg. Itt már sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a történetmesélés és a karakterek felépítése, mindkettő kimondottan jól sikerült. A stúdió természetesen jelenleg is keményen dolgozik a Life is Strange hátralévő epizódjain, de mint kiderült, már sokkal messzebbre is tekintettek a jövőt illetően. Elkészült ugyanis a Remember Me 2 teljes története, már csak a Capcom bólintására várnak, hogy megkezdődhessen a tényleges fejlesztés.
„Pontosan tudjuk, mihez akarunk kezdeni a Remember Me 2-vel. A történet már elkészült, tudjuk, mit szeretnénk kihozni belőle. És, hogy hogyan. Minden adott, hogy elkészüljön a játék, de ennek eldöntése a Capcom kezében van.” – nyilatkozta Jean-Maxime Moris, a stúdió kreatív vezetője a Siliconera magazinnak. Moris ezt követően kitért a stúdió másik játékára, a Life is Strange-re is, amellyel kapcsolatban szintén tervezgetik már a jövőt.
„Már ötletelünk a második évadról. Persze előbb még látnunk kell és a Square Enixnek is látnia kell, hogy az első évad miként teljesít. A fejlesztés tehát még nem indult el, de már vannak nagyon kezdetleges koncepcióink a Dontnodnál.”

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.03.12. 16:25
Life is Strange második évada? Még az elsőt sem fejezték be, hová sietnek ennyire? Pláne még az S01E02 sem került ki a tervezett időpontban csak majd valamikor márciusban, vagy annak vége felé...meglátjuk tényleg mikor kerül ki és hogy a többi részben lesz-e csúszás.

Remember Me 1 az jó volt, érdekes volt az emlékek manipulálása, és szép volt a város is, még ha helyenként eléggé sikátorszimulátor hangulata volt is.
további hírek

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.