Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már a jövőt tervezik a Dontnod stúdiójában

A Remember Me 2 története már kész, de vannak ötletek a Life is Strange folytatására is.

2015.03.12. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod egyike az utóbbi évek leggyorsabban feltörekvő fejlesztőstúdióinak. Először a Rememeber Me című sci-fi akciójátékkal jelentkeztek 2013 nyarán, amely egy olyan világban játszódott, ahol az emberiség már az emlékekkel is kereskedett. Ez persze komoly bonyodalmakhoz vezetett. A stúdió ekkor még az akciót helyezte előtérbe, ám ez a második játékukra gyökeresen megváltozott. A Life is Strange már egy kőkemény kalandjáték, ami sok tekintetben hasonlít a Telltale Games alkotásaira. Már csak azért is, mert a teljes történet öt epizódra bontva fog kiteljesedni, ebből eddig csak az első fejezet jelent meg. Itt már sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a történetmesélés és a karakterek felépítése, mindkettő kimondottan jól sikerült. A stúdió természetesen jelenleg is keményen dolgozik a Life is Strange hátralévő epizódjain, de mint kiderült, már sokkal messzebbre is tekintettek a jövőt illetően. Elkészült ugyanis a Remember Me 2 teljes története, már csak a Capcom bólintására várnak, hogy megkezdődhessen a tényleges fejlesztés.
„Pontosan tudjuk, mihez akarunk kezdeni a Remember Me 2-vel. A történet már elkészült, tudjuk, mit szeretnénk kihozni belőle. És, hogy hogyan. Minden adott, hogy elkészüljön a játék, de ennek eldöntése a Capcom kezében van.” – nyilatkozta Jean-Maxime Moris, a stúdió kreatív vezetője a Siliconera magazinnak. Moris ezt követően kitért a stúdió másik játékára, a Life is Strange-re is, amellyel kapcsolatban szintén tervezgetik már a jövőt.
„Már ötletelünk a második évadról. Persze előbb még látnunk kell és a Square Enixnek is látnia kell, hogy az első évad miként teljesít. A fejlesztés tehát még nem indult el, de már vannak nagyon kezdetleges koncepcióink a Dontnodnál.”

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.03.12. 16:25
Life is Strange második évada? Még az elsőt sem fejezték be, hová sietnek ennyire? Pláne még az S01E02 sem került ki a tervezett időpontban csak majd valamikor márciusban, vagy annak vége felé...meglátjuk tényleg mikor kerül ki és hogy a többi részben lesz-e csúszás.

Remember Me 1 az jó volt, érdekes volt az emlékek manipulálása, és szép volt a város is, még ha helyenként eléggé sikátorszimulátor hangulata volt is.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.