Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rocket League Rocket League

Osztott képernyős móddal jön a Rocket League

Új előzetest kapott a Psyonix autós akciójátéka.

2015.03.12. 17:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2008-ban kizárólag PlayStation 3-ra jelent meg a Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battle-Cars, amelynek folytatását (vagy feldolgozását) tavaly jelentette be a Psyonix. Az új játék már egy picit rövidebb címet kapott, de a Rocket League lényege nem sokat változik az elődhöz képest. Ismét rakétahajtású autókba pattanva vehetünk részt egy futballhoz hasonló futurisztikus labdajátékban. A játékról mostanra az is kiderült, hogy PlayStation 4-re készül, a napokban pedig új trailert is kapott. Ebben a többjátékos módról rántották le a leplet a készítők, amelyből lesz helyi és online is. Egy gépen egyszerre legfeljebb négyen játszhatunk együtt osztott képernyős módban, míg online módban ez a szám nincs így lekorlátozva.
A Rocket League a tervek szerint még valamikor a tavasz során megjelenik, további információkat a hivatalos oldalon találhattok. ■

Rocket League
A legutóbbi Rocket League cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2015.03.12. 18:03
Elég szomorú, hogy ez ma már hírérték, hogy egy játékban van osztott képernyő. Nem elég, hogy megjelenéskor játszhatatlan a játék, DLC-kel húznak le, még az ilyen (szerintem) alap funkciókat is sorra veszik ki a játékokból, az meg főleg bicskanyitogató, ha egy multiplatform címnél konzolokon ugyan van, de PC-n nincs. Pl. Dying Lightba sem került osztott képernyős mód, pedig király lenne. De hát persze, így 10 példánnyal többet adnak el.
capraz
capraz 2015.07.10. 12:45
PC-n nem sikerül split screeneznünk. Régi Logitech Precision gamepadom van, nem is ismerte fel. Viszont sikerült megoldani egy x360 controller emulatorral, ám ezután se olvas be a játék 2nd playert. Nem is vagyok benne biztos, hogy ennek automatikusan meg kéne történnie, de a menüben sehol se találtam erre vonatkozó részt. A controlsban már betudom állítani külön a controller cuccait is, de 1 player van csak és azon tudok játszani most mindkettővel, billentyűzettel és controllerel is. Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálásak lennénk! :-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.