Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Total War sorozat 15 évéről

Érdekes videót készített a SEGA a népszerű stratégiai széria történelméről.

2015.03.12. 17:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A körökre osztott stratégiák között is kiemelt helyen szerepel a The Creative Assembly Total War sorozata, amelynek első epizódja, a Shogun: Total War másfél évtizede, 2000-ben jelent meg. Ezt követte előbb a Medieval: Total War, majd az egyik leghíresebb, a Rome: Total War. Az ezt követő években felváltva érkeztek a korábbi részek folytatásai (Medieval II: Total War, Total War: Shogun 2 és Total War: Rome II), valamint az újabb korszakok feldolgozásai, mint az Empire: Total War és a Napoleon: Total War. A sorozat legutóbbi része néhány héttel ezelőtt debütált, a Total War: Attila, ha nem is lett tökéletes, remekül illeszkedik a korábbi részekhez és halad tovább a már kitaposott úton.
A széria tizenötödik évfordulója alkalmából a SEGA készített egy hangulatos videót, amelyben az egyes részeken keresztül a sorozat evolúcióját mutatják be az első résztől haladva a legutolsóig (kitérve a mellékágakra is). A videóban azonban nem csak a múlttal foglalkoznak, hiszen egy rövid ízelítőt a sorozat következő része, a Total War: Warhammer is kapott. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.