Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra

Néhány napon belül megjelenik a független Serious Parody pankrációs játéka.

2015.03.13. 10:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha pankrációs videojátékokról esik szó, a legtöbbeknek a 2K Sports berkeiben évről évre megjelenő WWE széria jut eszébe. Lehet szeretni és nem szeretni ezt a sportágat (sokan már a sport jellegét is megkérdőjelezik), de az tény, hogy sokmilliós rajongótáborral rendelkezik, főleg a tengerentúlon. Elsősorban erre a rajongótáborra számít a független Serious Parody csapata, akik elkészítették saját pankrációs videojátékukat. A 5 Star Wrestling a fejlesztők ígérete szerint a ringen belüli drámát hivatott visszaadni, ehhez pedig saját elképzeléseiket keverték össze a más hasonló videojátékokból merített ötletekkel.
„Évek óta dolgozunk a 5 Star Wrestlingen és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk a világ PlayStation 3 játékosaival, szerintünk milyen is egy jó pankrációs játék. A 5 Star a ring pszichológiájára épül, egyedi megoldásokkal, újszerű sérülésrendszerrel és a játékmenetet befolyásoló rivalizálással. Ezzel a játékkal tisztelgünk a sportág előtt, ha pedig valaha is pankrációrajongó voltál, akkor ez a játék neked készült.” – nyilatkozta Dan Hinkels, a stúdió vezetője.
A játék kampány móddal is rendelkezik, amelynek teljesítése akár 40 órát is igénybe vehet. Ez idő alatt 128 kihívást kell teljesítenünk, több száz kisebb feladattal. A karaktereknek pedig minden más játéknál több egyedi mozdulata és trükkje lesz.
A megjelenésre már nem kell sokat várni, a 5 Star Wrestling március 17-én érkezik meg kizárólag PlayStation 3-ra. ■

előző
következő
5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra
5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.