Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra

Néhány napon belül megjelenik a független Serious Parody pankrációs játéka.

2015.03.13. 10:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha pankrációs videojátékokról esik szó, a legtöbbeknek a 2K Sports berkeiben évről évre megjelenő WWE széria jut eszébe. Lehet szeretni és nem szeretni ezt a sportágat (sokan már a sport jellegét is megkérdőjelezik), de az tény, hogy sokmilliós rajongótáborral rendelkezik, főleg a tengerentúlon. Elsősorban erre a rajongótáborra számít a független Serious Parody csapata, akik elkészítették saját pankrációs videojátékukat. A 5 Star Wrestling a fejlesztők ígérete szerint a ringen belüli drámát hivatott visszaadni, ehhez pedig saját elképzeléseiket keverték össze a más hasonló videojátékokból merített ötletekkel.
„Évek óta dolgozunk a 5 Star Wrestlingen és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk a világ PlayStation 3 játékosaival, szerintünk milyen is egy jó pankrációs játék. A 5 Star a ring pszichológiájára épül, egyedi megoldásokkal, újszerű sérülésrendszerrel és a játékmenetet befolyásoló rivalizálással. Ezzel a játékkal tisztelgünk a sportág előtt, ha pedig valaha is pankrációrajongó voltál, akkor ez a játék neked készült.” – nyilatkozta Dan Hinkels, a stúdió vezetője.
A játék kampány móddal is rendelkezik, amelynek teljesítése akár 40 órát is igénybe vehet. Ez idő alatt 128 kihívást kell teljesítenünk, több száz kisebb feladattal. A karaktereknek pedig minden más játéknál több egyedi mozdulata és trükkje lesz.
A megjelenésre már nem kell sokat várni, a 5 Star Wrestling március 17-én érkezik meg kizárólag PlayStation 3-ra. ■

előző
következő
5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra
5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra5 Star Wrestling kizárólag PS3-ra

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.