Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül a Titanfall 2

Vince Zampella megerősítette a pletykákat, miszerint már zajlik a folytatás fejlesztése – és egy másik projekt is indul.

2015.03.17. 12:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nem is váltotta be maradéktalanul az ígéreteket a Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall, összességében elég jól sikerült ahhoz, hogy egy egész szériát építsenek rá. A folytatás legalábbis már biztosra vehető, hiszen a Titanfall 2 fejlesztését maga Vince Zampella, a stúdió alapítója is elismerte.
„Mivel az EA már leleplezte a folytatást, most játszhatnám az értetlent és mondhatnám, hogy nem tudok semmiről, vagy… ja. Szóval igen, készül a folytatás. Hivatalos cím még nincs, de már dolgozunk rajta. Ez most a prioritás, de alapítunk egy második csapatot is, akik egy kisebb dolgon fognak dolgozni. Kicsi, kísérletezős, lassan haladós. Multiplatform lesz.” – titokzatoskodott Zampella, aki kitért az új pályák terjesztésére is. Elmondása szerint az Evolve modellje egész jó, de még nem tudja megjósolni, hogy valami hasonlót fognak-e követni vagy maradnak a pályacsomagok mellett – „Szerintem remekül csinálják. A pályacsomagok használata megosztja a játékosokat, nehezíti a meccskészítést és átláthatatlan. Nem tudom, hogy így fogjuk-e csinálni, nem tudok biztosat mondani, de szeretnénk valami mást kitalálni helyette.”

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.