Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Az Agave Könyvek közelgő megjelenései

Két új regény is várható a kiadótól a hónap vége felé.

2015.03.19. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Az Agave Könyvek a következő két hétre is tervezi új regények kiadását, amelyekre érdemes lehet odafigyelni. Ezek közül előbb, március 24-én jelenik meg Blake Crouch Wayward Pines-trilógiájának záró kötete Az utolsó város címmel. A trilógiából hamarosan televíziós sorozatot is láthatunk, ezért a regény kap egy védőborítót is, amelyen a sorozat plakátja látható – de alatta természetesen az első két kötethez hasonlító borító rejtőzik. A Wayward Pines-trilógia egy idilli(nek tűnő) kisvárosban játszódik, ide érkezik meg Ethan Burke különleges ügynök, hogy kiderítse, mi történt itt eltűnt társaival. A várost számos furcsaság és titok lengi körül és bár mindenki nagyon készséges vele, Burke mégsem érzi biztonságban magát.
A kiadó másik tervezett megjelenése Phillip K. Dick Az ember a fellegvárban című, eredetileg 2003-ban megjelent regénye lesz, amelyet március 31-től kereshetünk a könyvesboltok polcain. A történet egy fiktív valóságot ír le, amelyben a náci Németország Japán segítségével letarolta a világot és megnyerte a világháborút. Az Amerikai Egyesült Államok területén is e két hatalom osztozik, újra virágzik a rabszolgatartás, a zsidók pedig álnéven bujkálnak. Azt mondják, létezik egy betiltott könyv, amely egy másik, szebb világot ír le. Egy világot, ahol a szövetségesek nyerték a háborút. Már csak az a kérdés, mi a valóság. Van-e egyáltalán valóság? ■

előző
következő
Az Agave Könyvek közelgő megjelenései
Az Agave Könyvek közelgő megjelenéseiAz Agave Könyvek közelgő megjelenéseiAz Agave Könyvek közelgő megjelenései

hozzászólások (4)

ivanova36
ivanova36 2015.03.19. 19:36
Az ember a fellegvárban: indult belőle sorozat is nem is oly rég
Peace
Peace 2015.03.19. 19:55
Mondjuk úgy, hogy volt egy pilot, és bejelentették, hogy berendeltek egy szezont belőle. Túlzás, hogy indult, de várjuk nagyon!!!! ;-)
ivanova36
ivanova36 2015.03.19. 20:04
Berendelték, tehát elkészül, jó eséllyel legalábbis az első évad. Persze volt rá példa hogy évadközben nyírtak ki pár sorozatot...
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.03.20. 08:25
Az ember a fellegvárban legelső kiadása mai napig büszke helyet foglal a többi első-generációs Agave PKD-gyűjteményemben. :love: Klasszikusan az a fajta kiadás, amit utazás közben is kényelmes olvasni (ellentétben mondjuk a szerintem méltatlan A tűz és jég dala eddigi ciklusainak zsebkönyvszerű kiadással és miniatűr betűivel).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.