Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Disney játékok a GoG-on

Outlaws, Indiana Jones és Monkey Island 2 is a kínálatban.

2015.03.20. 09:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét bővült a Good Old Games online áruház kínálata, hat új Disney/Lucasfilm játékot lehet mostantól megvásárolni. Az új kifejezés nem teljesen helytálló, hiszen két kivétellel mindegyik cím több mint tíz éves klasszikus.
Az Outlaws egy hamisítatlan vadnyugati lövölde, amely eredetileg 1997-ben jelent meg. A visszavonult marsall, James Anderson bőrébe bújhatunk, akinek újra fel kell vennie a harcot egy csapat törvényen kívülivel.
Az Indiana Jones and the Emperor’s Tomb nem is olyan nagyon régi játék, hiszen 2003-ban jelent meg. Kedvenc régész-ereklyevadászunk ezúttal Kínába utazik, de megfordul majd Isztambulban és Srí Lankán is. Kalandjai közben természetesen megint fel kell vennie a harcot a náci rezsim katonáival.
A harmadik játék a Monkey Island 2 Special Edition: Lechuck’s Revenge, amely 2010-ben jelent meg – mint a sokak által minden idők legnagyobb LucasArts kalandjátékának tartott Monkey Island folytatásának felújított kiadása. A grafikát egy picit kicsinosították, de még a párbeszédeket is újra felvették (szigorúan az eredeti színészekkel), de a játékban megtalálható az eredeti szinkron is.
A The Dig egy 1995-ös point’n’click kalandjáték, amelynek elkészítésében annak idején még Stephen Spielberg is segédkezett. Az űrben játszódó alkotásban egy bolygónk felé száguldó meteoritot kell megállítanunk. A feladatot egy háromszemélyes csapatra bízzák, köztük a veterán asztronauta Boston Low-val, az újságíró Maggie Robbinsszal és a geológus Ludger Brinkkel.
A Zak McKraken and the Alien Mindbenders a lista legöregebb alkotása, hiszen 1988-ban jelent meg. A klasszikus kalandjáték egy különös idegen invázióról szól, hiszen a marslakók egy gép segítségével lassan egy számjegyűre csökkentik az emberiség IQ-ját. Ezt csak Zak McKraken, a nem túl szavahihető újságíró és barátai akadályozhatják meg.
Az utolsó játék a listán az 1990-es Loom, amely a fantasy kalandjátékok táborát gyarapítja. Mi Bobbin kalandjait ismerhetjük meg belőle, aki egykori céhe utolsó képviselőjeként az univerzum megmentésének nem túl hálás feladata hárul.
A GoG.com oldalán ezzel már 24-re nőtt az egykori Lucasfilms játékok listája, amelyek között megtaláljuk a legnagyobb klasszikusokat is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.