Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC

A DLC mellett fontos frissítés is érkezik a játékhoz.

2015.03.20. 10:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive pontos megjelenési dátumot adott az Arma 3 legújabb DLC-jének. A Marksmen a gyalogságot látja el új fegyverekkel, kiegészítőkkel és felszerelésekkel. Egészen pontosan hét új fegyver kerül a játékba, köztük öt mesterlövész puska (Cyrus 9,3 mm, MAR-10 .338, Mk-I EMR 7,62 mm, Mk14 7,62 mm, ASP-1 Kir) és két közepes géppuska (SPMG .338 és Navid 9,3 mm). Mindegyik fegyverhez elérhető a közepes hatótávú AMS és Kahlia távcső. Új álcaruhák és két új célzóberendezés is érkezik a DLC-vel. Hogy az új játékszereket ki is próbálhassuk, ellátogathatunk a lőtérre, valamint teljesíthetjük az új felderítő küldetést is.
A Marksmen DLC-vel egyszerre új frissítés is érkezik az Arma 3-hoz, amely ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára. Ennek telepítése alaposan újraírja a fegyverek használhatóságát, hiszen megjelenik a weapon resting és a weapon deployment tényező. Előbbi révén jelentősen javul a pontosságunk, ha fegyverünket stabil felületen használjuk, míg utóbbi a bipodok használatát jelenti. Emellett tovább finomítottak a fegyverek visszarúgásán, valamint az ellenséges egységek mesterséges intelligenciáján is, így új taktikai lehetőségek nyílnak meg a játékosok előtt. Új többjátékos mód is kerül a játékba: az End Game-ben két csapat küzd egymással egy tervrajz felkutatásáért és megszerzéséért. Szintén a frissítéssel érkező újdonság a Firing from Vehicle küldetés, az új VR oktatómód, de új elemekkel bővül a szerkesztő és a Steam achievement lista is.
Az újdonságokat végül a Virtual Arsenal rész kibővítése zárja, jön a Virtual Garage. Ezáltal nem csak a katonákat, fegyvereket és felszereléseket tudjuk majd alaposan szemügyre venni és kedvünk szerint alakítani, hanem a játékban található járműveket is. A dolog érdekessége, hogy a frissítés telepítése után minden játékos megkötések nélkül kipróbálhatja a DLC-k új fegyvereit és járműveit még akkor is, ha nem vásárolták meg az említett letölthető tartalmakat.
A Marksmen DLC és a frissítés is április 8-án fog megjelenni. ■

előző
következő
Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC
Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLCÁprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLCÁprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!