Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC

A DLC mellett fontos frissítés is érkezik a játékhoz.

2015.03.20. 10:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive pontos megjelenési dátumot adott az Arma 3 legújabb DLC-jének. A Marksmen a gyalogságot látja el új fegyverekkel, kiegészítőkkel és felszerelésekkel. Egészen pontosan hét új fegyver kerül a játékba, köztük öt mesterlövész puska (Cyrus 9,3 mm, MAR-10 .338, Mk-I EMR 7,62 mm, Mk14 7,62 mm, ASP-1 Kir) és két közepes géppuska (SPMG .338 és Navid 9,3 mm). Mindegyik fegyverhez elérhető a közepes hatótávú AMS és Kahlia távcső. Új álcaruhák és két új célzóberendezés is érkezik a DLC-vel. Hogy az új játékszereket ki is próbálhassuk, ellátogathatunk a lőtérre, valamint teljesíthetjük az új felderítő küldetést is.
A Marksmen DLC-vel egyszerre új frissítés is érkezik az Arma 3-hoz, amely ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára. Ennek telepítése alaposan újraírja a fegyverek használhatóságát, hiszen megjelenik a weapon resting és a weapon deployment tényező. Előbbi révén jelentősen javul a pontosságunk, ha fegyverünket stabil felületen használjuk, míg utóbbi a bipodok használatát jelenti. Emellett tovább finomítottak a fegyverek visszarúgásán, valamint az ellenséges egységek mesterséges intelligenciáján is, így új taktikai lehetőségek nyílnak meg a játékosok előtt. Új többjátékos mód is kerül a játékba: az End Game-ben két csapat küzd egymással egy tervrajz felkutatásáért és megszerzéséért. Szintén a frissítéssel érkező újdonság a Firing from Vehicle küldetés, az új VR oktatómód, de új elemekkel bővül a szerkesztő és a Steam achievement lista is.
Az újdonságokat végül a Virtual Arsenal rész kibővítése zárja, jön a Virtual Garage. Ezáltal nem csak a katonákat, fegyvereket és felszereléseket tudjuk majd alaposan szemügyre venni és kedvünk szerint alakítani, hanem a játékban található járműveket is. A dolog érdekessége, hogy a frissítés telepítése után minden játékos megkötések nélkül kipróbálhatja a DLC-k új fegyvereit és járműveit még akkor is, ha nem vásárolták meg az említett letölthető tartalmakat.
A Marksmen DLC és a frissítés is április 8-án fog megjelenni. ■

előző
következő
Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC
Áprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLCÁprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLCÁprilisban jön az Arma 3 Marksmen DLC
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.