Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Jubileumi PlayStation 4 játék - video a döntőről

Elkészült videós összeállításunk a kvízjátékról - most megtudhatod, ki vitte haza a PS4-et.

2015.03.30. 15:53 | szerző: Dino | kategória: Dome

Február 28-án volt a jubileumi PlayStation 4-esért zajló játékunk döntő fordulója, a kvízjáték. A Mesharray oktatótermében négy olvasónk küzdött, hogy a PlayStationhöz kapcsolódó kérdéseket megválaszolva - no és a PlayStation All-Stars Battle Royale játékban is megmérkőzve - gyűjtsenek össze minél több pontot. A videóból kiderül, ki lett az a szerencsés, aki a limitált kiadású PS4-gyel térhetett haza a játék végén. Sajnos a felvételek nem lettek tökéletesek, de azért igyekeztünk kihozni belőle amit csak lehetett.
Ezúton is köszönjük a Sony PlayStation magyarországi képviseletének az igen értékes fődíjat, továbbá Beliczai Balázsnak, hogy elvállalta a műsorvezetést. ■

hozzászólások (4)

PrOHax
PrOHax 2015.03.31. 15:43
Grat. a győztesnek a nyereményhez és a többieknek is, hogy eljutottak a döntőig :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.04.01. 06:46
Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget! Nagy öröm volt számomra már az első naptól fogva, hogy a PlayDome szerkesztősége oly módon teremtette meg ezt a nyereményjátékot, ami komoly kihívás elé állította a résztvevőket kreatív feladataival, kvízkérdéseivel és ahol ténylegesen meg kellett dolgozni a fődíjért és ki kellett érdemelni, (és nem pedig egy rand() függvény döntött egy ilyen kincs gazdára találása felett). :-)

A versenytársaknak is nagy gratula jár, hosszú hetek izzasztó versenyével alakult ki ez a mezőny, mindenki rendesen odatette magát! ;-)

A nyeremény szerető körülmények közé, kiemelt helyre került a lakásunkba , azóta minden nap legalább 1 órányi játékidővel tisztelgek előtte. :-)
totyak
totyak 2015.04.01. 19:51
Nagyon nagy élmény volt a verseny, még úgy is, hogy mindannyian nem nyerhettük meg a konzolt. Az All-Stars Battle Royale játék meg egyenesen fantasztikus volt a sok döntetlennel :D
totyak
totyak 2015.04.07. 20:03
Mindenféle számonkérés nélkül kérdezném, hogy az ajándék pólókkal lesz e valami? Nekem semmilyen üzenet nem jött, hogy kellene a címem, vagy valami adat.

Köszönöm

Bocs a dupláért, még így több nap eltéréssel is.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.