25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mortal Kombat X launch trailer

Küszöbön a játék megjelenése, megérkezett az utolsó kedvcsináló.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Hamarosan újra megmérkőznek egymással a Külső Világ és a Föld legrátermettebb harcosai, nyakunkon a Mortal Kombat X premierje. A játék az előző (rebootnak szánt) epizóddal ellentétben már a konzolos verziókkal egyszerre PC-re is megérkezik, ezzel rajongók millióinak álmát váltva valóra. Ráadásul a jelek szerint az előző részhez képest lényegesen több új arcra számíthatunk, akik akár később a széria fontos szereplőivé is válhatnak. A fejlesztő NetherRealm Studios emellett próbál néhány új játékelemet is becsempészni a kódok közé, így minden harcosnak több változata is elérhető lesz. Ám ezek nem egyszerű skinek lesznek (olyanból is lesz épp elég), hanem más és más harcmodort jelentenek.
A Mortal Kombat X a minap megkapta hivatalos launch trailerét, amely alapján nehéz lenne eldönteni, hogy verekedős vagy ritmusjátékhoz lesz-e szerencsénk... A megjelenésre pedig jövő héten, április 14-én kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint iOS-en és Androidon, míg az előző konzolgenerációra júniusban érkezik meg a játék.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

KRISZ46
KRISZ46 [92]
Mivel pc-m nemvinné konzolom meg nincs így a telós változatra leszek kiváncsi.
szbszig
szbszig [33599]
Ez egész látványos lett. :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)