Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sztori DLC a Mortal Kombat X-hez?

Ed Boon a Twitteren tett sokatmondó megjegyzést.

2015.04.21. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Múlt héten jelent meg a Mortal Kombat X, amely lényegében a sorozatot feltámasztó 2011-es epizód folytatásának is tekinthető. A játék természetesen kapott sztori módot, amely egész ügyes történetvezetéssel meséli el a Föld ellen tervezett legújabb inváziót. A dolog szépséghibája, hogy e játékmód alig néhány óra alatt abszolválható, ezzel pedig nem kis fanyalgást váltott ki a rajongókból. Rendben van, hogy a Mortal Kombat soha nem a mélyen szántó gondolatokról szólt, így a hangsúly is inkább a puszta csatákon áll. Ugyanakkor, ha már belekezdtek ebbe a szórakoztató történetmesélésbe, senki sem panaszkodna, ha ebből is kihoznák a maximumot. Sajnos e téren az új résszel akadnak gondok és a jelek szerint ezzel a készítők is tisztában vannak.
A napokban a Twitteren az egyik rajongó Ed Boont faggatta, hogy tervezik-e feloldani a sztoriban felbukkanó szereplők közül a jelenleg nem irányítható karaktereket. Erre sokat sejtető visszakérdezéssel reagált a sorozat megálmodója: „Úgy érted, egyfajta sztori csomaggal?” Ezt olvasva azonnal megindult a pletykaáradat, miszerint a NetherRealm Studios a jövőben sztori DLC megjelenését tervezi. Hogy ez így lesz-e, egyelőre kérdéses, de Ed Boon általában nem szokott a levegőbe csiripelni… ■

Mortal Kombat X
A legutóbbi Mortal Kombat X cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Sucee
Sucee 2015.04.21. 17:42
Azért a "story pack" egyáltalán nem sztorit sejtet, sokkal inkább azt, amire a kérdés is irányult.
Barthezz
Barthezz 2015.04.21. 20:37
És ezzel újabb pénzt húzhatnak le a vásárlókról gyakorlatilag a már játékban benne lévő, kész karakterek elérhetővé tételével... Persze ez szinte minden fejlesztőcsapatra érvényes a DLC-k térhódítása óta...
Sucee
Sucee 2015.04.21. 21:04
Hát az egy másik kérdés, hogy kire is gondolunk. Sindel, Baraka és Rain ellen ugyan harcolunk, de csak más skint kaptak, amúgy egy az egyben MK9 karakterek, így, a mostani formában szerintem semmiképp nem kerülnének be.
CarRoy
CarRoy 2015.04.21. 21:49
Nekem is pontosan ez a véleményem. Ha nagyon akarták volna a fejlesztők, akkor ennyi erővel az említett karakterek már jelenleg is benne lennének a játékban (igaz, tényleg csak átskinezve). Ám a hamarosan megjelenő Kombat Pack-ban szereplő karakterek külön-külön fognak érkezni (gondolom valami 1-2 hetes bontásban), ami viszont arról tanúskodik, hogy nem 5 perc alatt dobnak össze 1-1 új szereplőt a készítők, ergo akár újra is tervezhetik Barakáékat, de ha ez így lesz, akkor ez a csomag nem mostanában fog megjelenni. Mondjuk még mindig inkább ezt a variációt tudom elképzelni erre a Story Pack-ra, mert ehhez a játékhoz semmi értelme nem lenne kiadni valami történetbővítő, pár harcos DLC-t, mikor már az alapjáték is viszonylag rövid volt.
GustyX
GustyX 2015.04.21. 22:01
"Story unplayable Character Pack DLC" lesz a neve.

Én annak örülnék a legjobban, ha külön-külön kiadnának pár karaktert DLC-ként, ingyen, vagy normális párokban csomagban.
Lehet van Jade-es Kitana, de az mégsem Jade.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.