Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Broken Age

Elkészült a Broken Age második fele is

Többszöri késés után, de végre befejeződött a Double Fine kalandjátéka.

2015.04.28. 22:58 | szerző: Dino | kategória: Játék

2012 elején óriási bombát robbantott Tim Schafer: Double Fine Adventure címmel kezdett új kalandjáték fejlesztésébe, amelyhez a pénzt a Kickstarter oldalon kezdte összekalapozni. A gyűjtés azonban a vártnál sokkal jobban sikerült: bár mindössze 400 ezret céloztak meg (aminek eléréséhez mindössze 8-9 órára volt szükség), végül összesen több mint 3,3 millió dollár jött össze a Double Fine csapat játékára. A megjelenést még abban az évben októberre ígérték, ezt azonban nem sikerült tartaniuk, többszöri csúszást voltak kénytelenek bejelenteni, majd 2013 nyarán döntöttek úgy, hogy az Early Access módot választják a megjelenéshez. A végül Broken Age-re keresztelt játék első felét így 2014 elején adták ki, míg a második felvonást pár hónappal későbbre ígérték. Nos, ez utóbbi momentum újabb halasztások után mostanra teljesült, a mai napon végre pontot tettek a fejlesztés végére. A játék Steamen PC-re, Macre és Linuxra 22,99 euróért vásárolható meg (illetve a megjelenés hetén 30% kedvezménnyel 16,09 euróért), az Android és iOS verziók kb. 3500 forintba kerülnek, a PS4+PS Vita cross-buy változat pedig PSN-en 7690 forintba kerül (PS+ tagoknak 5383 Ft).
Egyúttal elkészült a játék fejlesztéséről készült dokumentumfilm 19. epizódja is, amelyet a megjelenés alkalmából készült trailer alatt tekinthettek meg. ■


Broken Age
A legutóbbi Broken Age cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.