Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Utoljára frissült a Carmageddon: Reincarnation korai változata

Az utolsó béta frissítés leginkább a stabilitási gondokat orvosolja.

2015.04.29. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy hónapos csúszással, május 21-én jelenik meg a Stainless Software autós őrülete, a Carmageddon: Reincarnation. A játék fejlesztése immáron évek óta folyik, de most már tényleg célegyenesbe fordult a munka. A készítők februárban adták ki a publikus béta változatot, amit mi is kipróbáltunk.
A játék korai változata már hosszú hónapok óta elérhető a Steam kínálatában, ez idő alatt pedig rengeteg visszajelzést kaptak a srácok a játékosoktól. Az újabb és újabb frissítéseket ezek alapján készítették el, a minap pedig megérkezett az utolsó ilyen béta frissítés is. Ez tartalmi bővítést már nem hoz magával, ellenben sokat javít a többjátékos mód stabilitásán és általános teljesítményén. Néhány autó is átesett némi hangoláson, de dolgoztak a járgányok fejlesztési lehetőségein is. Tovább finomították a mesterséges intelligenciát, amely jobb útkereső algoritmust kapott. Az általános grafikai és technikai javítások mellett akad egy érdekes újdonság is, ami a hangokat illeti. Mostantól szabadon szerkeszthetjük a játék zenéit, így arra is van lehetőség, hogy a sajátjaink szóljanak egy-egy futam alatt.
Végül a fejlesztők felhívták a figyelmet, hogy a többjátékos módban legfeljebb egyszerre hatan eshetünk majd egymásnak, mivel a fejlesztés kezdete óta erre a számra kalibrálták be a játékot, így ennél több résztvevő mellett már gondok adódhatnának a stabilitással. A Carmageddon: Reincarnation új frissítése mellé egy elég fura előzetest is készítettek a srácok. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.