Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Küldetésszerkesztő a This War of Mine-hoz

Mostantól mindenki elmesélheti a maga háborús történetét.

2015.04.29. 15:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legérdekesebb, egyben legkomorabb hangulatú játéka a This War of Mine volt. Ebben a háború poklát ismerhetjük meg, ám ezúttal nem a hadsereg egy katonája vagy tábornoka szemén keresztül, hanem az ártatlan civil lakosságén át. Az oldalnézetes játékban nappal búvóhelyünket kell karban tartanunk, ápolnunk a beteg vagy sérült társainkat és a lehetőségekhez mérten javítani a romos épület komfortján. Éjszaka viszont ki kell merészkednünk a háború sújtotta városba, hogy élelmet, gyógyszert, alkatrészeket és más felszereléseket kutassunk fel, esetleg más búvóhelyekre betörve ellopjunk.
A 11 Bit Studios a tavaly novemberi premier óta sem állt le a játék támogatásával, ennek köszönhetően a minap megérkezett az eddigi legtartalmasabb, 1.3-as frissítés. A szokásos hibajavításokon túl két új helyszín és két új zene is került a játékba, de az igazán érdekes újdonságot a küldetés- és karakterszerkesztő jelenti. Ezek segítségével ugyanis mostantól minden játékos elkészítheti saját küldetéseit, valamint még közelebb kerülhet a szereplőkhöz. Érdekesség, hogy a játékban eddig megtalálható karaktereket a fejlesztők saját barátaikról és családtagjaikról mintázták, ezzel is fokozva a hozzájuk való kötődést a játékban. A kérdés az, hogy a játékosok is megtennék-e ugyanezt? A lehetőség mostantól adott, hiszen a karakterszerkesztővel akár saját magunkat is újrateremthetjük a játékban. A frissítésről egy új trailer is készült, amelyben bemutatják az új eszközök működését. ■

előző
következő
Küldetésszerkesztő a This War of Mine-hoz
Küldetésszerkesztő a This War of Mine-hozKüldetésszerkesztő a This War of Mine-hoz
This War of Mine
A legutóbbi This War of Mine cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!