Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham Knight season pass részletek

A Warner Bros. Interactive felfedte, pontosan milyen DLC-k várhatóak a játékhoz.

2015.05.05. 11:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Múlt héten jelentette be a Warner Bros. Interactive, hogy a Batman: Arkham Knighthoz is lesz season pass, vagyis egyben, előre megvásárolhatjuk a premier után várható DLC-ket. Akkor csak nagy általánosságban tettek említést a tartalomról, amivel nem nyerték el a rajongók tetszését. Ezt a hibát a minap orvosolták, részletes leírást tettek közzé a játék megjelenése utáni hat hónapra lebontott DLC-kről.
A Batgirl: A Matter of Family egy előzménytörténet lesz, amelyben a sorozat történetében először bújhatunk Batgirl gúnyájába. A küldetések teljesen új helyszínen játszódnak majd. A The Season of Infamy DLC-ben visszatérünk a sötét lovaghoz, akivel új küldetésekben kell megvédenünk Gotham városát több jól ismert gonosztevővel szemben. A következő csomag a Gotham City Stories lesz, amelyben Batman segítőinek életét ismerhetjük meg az alapjáték előtti és utáni eseményeken keresztül. A Legendary Batmobiles with Themed Tracks már a címében is elárulja, mire számíthatunk. Különféle ikonikus járgányok kerülnek a játékba az első képregényes megjelenésekig visszamenőleg. Ezekkel mindegyik versenyen részt vehetünk majd. A Crimefighter Challenge Maps sem szorul különösebb magyarázatra, egy sor új kihívást teljesíthetünk, amelyek Batman és segítőinek különleges képességeire épülnek. A sort a Character Skins csomag zárja, amelyben Batman, Robin, Nightwing és Batgirl kap új ruhákat.
A Batman: Arkham Knight június 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a DLC-k minden platformra elérhetőek lesznek. ■

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.