Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Júniusban jelenik meg a Scourge of War: Waterloo

Idén is folytatódik a stratégiai sorozat, ám ezúttal elszakad az amerikai szabadságharctól.

2015.05.07. 17:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt években több játék is készült a Scourge of War sorozaton belül, rendre az amerikai szabadságharc bizonyos időszakait dolgozták fel. A széria kedvelői idén sem maradnak új epizód nélkül, hiszen nyáron jelenik meg a Scourge of War: Waterloo. A címből már kitalálható, hogy a fejlesztő NorbSoft ezúttal egészen új korszakot és harcteret választott. Bár a téma új, a játékmenet alapjai változatlanok maradnak, vagyis most is egy nagyon nehéz, komoly stratégiai gondolkodást igénylő alkotásra számíthatunk. A dolog érdekessége, hogy más stratégiai játékokkal ellentétben, nem feltétlenül mi leszünk a hadseregünk teljhatalmú vezetői, ehelyett lehetünk egy a sok szakaszvezető közül, akinek követnie kell feljebbvalói parancsait. A játékban összesen húsz történelmileg hiteles (a készítők alapos kutatómunkájának hála az adatok többsége megfelel a valóságnak, köztük az egységek, a fegyverek, de még a vezérek pontos megnevezésével is) küldetést kell teljesítenünk, de természetesen ezeken túl rengeteg más játékosok által készített küldetés és többjátékos mód is várja a szobastratégákat.
A Scourge of War: Waterloo június 11-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Júniusban jelenik meg a Scourge of War: Waterloo
Júniusban jelenik meg a Scourge of War: WaterlooJúniusban jelenik meg a Scourge of War: WaterlooJúniusban jelenik meg a Scourge of War: WaterlooJúniusban jelenik meg a Scourge of War: WaterlooJúniusban jelenik meg a Scourge of War: WaterlooJúniusban jelenik meg a Scourge of War: Waterloo
Scourge of War: Waterloo
A legutóbbi Scourge of War: Waterloo cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!