Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Iceberg Interactive adja ki az Into the Starst

A játék januári sikeres Kickstarter kampányát követően már kiadót is talált magának.

2015.05.08. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A veterán fejlesztők által alapított Fugitive Games első játéka egy nagyon ígéretes űrhajó-szimulátor lesz. Az Into the Stars elkészítéséhez még januárban a Kickstarteren kérték a játékosok támogatását, amit végül meg is kaptak, így a projekt zöld utat kapott. Az az óta eltelt hónapok sem teltek tétlenül, hiszen amellett, hogy a fejlesztés gőzerővel zajlott, folyamatosan keresték a játék leendő kiadóját is. A napokban végül pont került ennek a végére is, hiszen megállapodás született az Iceberg Interactive-val, akik vállalták a kiadást. Ez annak fényében nem is meglepő, hogy az kiadó előszeretettel karol fel kisebb projekteket is, ráadásul több sci-fi és űrhajós játék is található a kínálatában.
Az Into the Stars története egy távoli galaxisban játszódik, ahová mi – egy hatalmas felderítő űrhajó kapitánya – azért érkeztünk, hogy új otthont találjunk az emberiség számára. Ez azonban nem könnyű feladat, hiszen a puszta túlélésért is keményen meg kell dolgozni: biztosítanunk kell az erőforrásaink utánpótlását, gondoskodni a telepesekről és persze megvédeni magunkat az idegen civilizációk támadásaitól. Ehhez mi magunk szerelhetjük fel űrhajónkat és állíthatjuk össze a személyzetét.
Az Into the Stars egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a fejlesztők elárulták, hogy terveik szerint a korai változat már a nyáron megjelenhet a Steamen. Ha szeretnétek még többet megtudni a játékról, látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol sok videót is találtok róla. ■

Into the Stars
A legutóbbi Into the Stars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.