Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek játékokkal bővült a GOG.com kínálata

Egyelőre három cím került az online áruház oldalára, de a jövőben ez továbbiakkal bővülhet.

2015.05.08. 12:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GOG.com szerkesztői bejelentették, hogy az Interplay Entertainmenttel kötött megállapodásnak köszönhetően új Star Trek játékokkal bővült az online áruház kínálata. Egyelőre csak három játékról van szó, amelyek mind igazi klasszikusnak számítanak, hiszen mindhárom még az előző évezredben jelent meg.
Az első a Star Trek: 25th Anniversary, az 1992-ben megjelent point’n’click kalandjáték, amelyben Kirk kapitány bőrébe bújhattunk. A játék érdekessége, hogy a U.S.S. Enterprise-t mi irányíthattuk benne, a szereplőknek pedig az eredeti színészek (William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, George Takei, Walter Koenig és Nichelle Nichols) kölcsönözték a hangjukat. A második játék a Star Trek: Judgment Rites, amely az előző egyenes folytatása volt 1993-ban. A játékban idegen világokat látogathattunk meg és különös rejtélyeket kellett megoldanunk. A sort az 1997-es Star Trek: Starfleet Academy zárja, amelyben a legendás kapitányok még csak zöldfülűek, épp csak tanulják a csillagközi utazás fortélyait. A játék átvezetőit a filmsorozat szereplőivel vették fel, de a zenéket is az a Ron Jones komponálta, aki a sorozat több epizódján is dolgozott.
A három Star Trek játék külön-külön 5,69 euróért vásárolható meg, ám akár egy csomagban, 17,07 euróért is beszerezhető. A szerkesztők elárulták, hogy a közeli jövőben újabb játékokkal bővül majd a Star Trekes kínálat is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.