Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek játékokkal bővült a GOG.com kínálata

Egyelőre három cím került az online áruház oldalára, de a jövőben ez továbbiakkal bővülhet.

2015.05.08. 12:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GOG.com szerkesztői bejelentették, hogy az Interplay Entertainmenttel kötött megállapodásnak köszönhetően új Star Trek játékokkal bővült az online áruház kínálata. Egyelőre csak három játékról van szó, amelyek mind igazi klasszikusnak számítanak, hiszen mindhárom még az előző évezredben jelent meg.
Az első a Star Trek: 25th Anniversary, az 1992-ben megjelent point’n’click kalandjáték, amelyben Kirk kapitány bőrébe bújhattunk. A játék érdekessége, hogy a U.S.S. Enterprise-t mi irányíthattuk benne, a szereplőknek pedig az eredeti színészek (William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, George Takei, Walter Koenig és Nichelle Nichols) kölcsönözték a hangjukat. A második játék a Star Trek: Judgment Rites, amely az előző egyenes folytatása volt 1993-ban. A játékban idegen világokat látogathattunk meg és különös rejtélyeket kellett megoldanunk. A sort az 1997-es Star Trek: Starfleet Academy zárja, amelyben a legendás kapitányok még csak zöldfülűek, épp csak tanulják a csillagközi utazás fortélyait. A játék átvezetőit a filmsorozat szereplőivel vették fel, de a zenéket is az a Ron Jones komponálta, aki a sorozat több epizódján is dolgozott.
A három Star Trek játék külön-külön 5,69 euróért vásárolható meg, ám akár egy csomagban, 17,07 euróért is beszerezhető. A szerkesztők elárulták, hogy a közeli jövőben újabb játékokkal bővül majd a Star Trekes kínálat is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.