Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starfighter Inc. a Kickstarteren

Csapatalapú taktikai űrszimulátor készül az X-Wing vs. Tie-Fighter nyomdokain.

2015.05.11. 10:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világűrben játszódó videojátékok újra virágkorukat élik, hiszen az elmúlt években számos ilyen alkotás látott napvilágot, a még folyamatban lévő ígéretes projektekről nem is beszélve. Ebből a tortából szeretne egy szeletet magának az Impeller Studios, amelyet egykori Halo, X-Wing vs. Tie-Fighter és Mechwarrior fejlesztők alapítottak. A stúdió első játéka a Starfighter Inc. lesz, amely egy csapatalapú taktikai lövöldözésre hívja a játékosokat egy távoli galaxisba. A fejlesztők nagy ambíciókkal fogtak neki a kizárólag multiplayer játéknak. A játékosok egyszerű kereskedőkként kezdhetik meg pályafutásukat, ám a játékmenet nem holmi séta(űr)hajókázásról szól, épp ellenkezőleg. Kőkemény PvP csatákat kell megvívni, amelyekben egyszemélyes vadászgépek és hatalmas csillagrombolók egyaránt részt vesznek. Mindehhez nullgravitációs fizika, pörgős akció és részletes szerkesztési lehetőségek párosulnak. Utóbbi révén űrhajónkat alaposan átalakíthatjuk mind kinézetét, mind felszereltségét illetően.
A fejlesztők a játék elkészítéséhez a játékosok segítségét kérték, néhány nappal ezelőtt indították el Kickstarter kampányukat. Itt 250 000 dollárt szeretnének összegyűjteni, amire minden esélyük meg is van, hiszen a rajt óta már össze is jött közel 112 000 dollár. A legalacsonyabb célkitűzés elérése esetén 16 fős többjátékos módot, azon belül több játékmódod (dogfight, convoy escort, base assault, capture the cache, recon) és több űrhajótípust kapunk. A további célkitűzések között még nagyobb többjátékos mód, sokkal több űrhajó (köztük irányítható rombolók – ezek a jelek szerint alapesetben nem lesznek irányíthatóak), epizodikus történetvezetés is szerepel. A készítők mertek nagyot álmodni, mivel céljaik között egészen a 17 millió dolláros támogatásig is elmentek: ha ez összejönne (erre azért nagyon kicsi az esély), egyszemélyes és kooperatív módot is kapnánk, valamint moziszerű átvezető videókat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!