Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt pontok

Nem nehéz megtippelni, milyen értékelések születtek, senkit nem fog meglepetés érni.

2015.05.12. 16:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED aranytojást tojó tyúkjának legújabb reinkarnációja, a The Witcher 3: Wild Hunt még várat magára. Egészen pontosan öt napot kell még kibírnia a rajongóknak, hogy végre belevessék magukat Geralt legújabb kalandjaiba. Hogy a készítők a végletekig fokozzák a várakozást, szinte minden nap csepegtetnek valami kis apróságot a játékosoknak. Mi is beszámoltunk róla, hogy a játék előrendelései már átlépték az egymilliós mutatót is, ráadásul a PC-s tábor már javában elkezdhette a letöltést.
Akit még nem győztek meg az eddig látott videók, azoknak talán segít a döntésben az első néhány külföldi kritika. Sokat nem érdemes hozzáfűzni az alábbi pontszámokhoz, azok ugyanis magukért beszélnek:

A The Witcher 3: Wild Hunt tehát május 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (5)

VodevilX
VodevilX 2015.05.12. 17:06
Ami azt illeti engem ért az a bizonyos meglepetés, hiába népszerűek az előző részek is, pontszámban nem tűnik ki. Itt meg több 10/10 meg 5/5? Not baad (|:-{
totyak
totyak 2015.05.13. 19:22
Max pontok mi? Na ne vicceljünk már. A hülye is tudja, hogy nincs tökéletes játék. Meg aztán szubjektív is, hogy kinek mi a tízes.
VodevilX
VodevilX 2015.05.13. 19:31
Szerintem az nem baj, ha tényleg rabul ejt a játék akkor tök mind1 ki mit gondol. Gondolj bele, mi a kedvenc játékod? Az 10/10 ugye? És azért azon felül, hogy kapott ilyen pontokat, több helyen is odaírták mellék, hogy a valaha készül legjobb rpgk egyike! Nem idei év, nem elmúlt néhány év, hanem minden idők!
Az mondjuk fura, hogy csak a PS4... Jim Sterling, Angry Joe stb nem kaptak review kódot. Reméljük nem azért, mert túlságosan bugos lesz az első hetekben. Mert azt bár ezekben a kritikákban is kiemelték, de azonnal védték, hogy ilyen epikus játéknál pár bug tök jelentéktelen, ez picit gyanús is lehet. Más játékoknál erre nagyon szoktak harapni.
Corvus5
Corvus5 2015.05.13. 19:36
Mégcsak "minden időket" sem kell tükröznie sztem, hiszen akkor az új játékok megjelenésével le kellene minősíteni a régieket. Bőven elég annyit tudni, hogy az adott stílus tapasztalt gamerei milyen szubjektív véleményt alkotnak róla. Az már egy elég jó kiinduló pont.
VodevilX
VodevilX 2015.05.13. 20:08
Azt mondjuk nehéz is helyén kezelni.
Aki régi nagy játékok mellett nőtt fel, annak nyilván nem kopik meg, aki ma találkozna egy 10-15-20 éves játékkal, az már kétesélyes.

Lehet hatalmas retro fan az illető (mint ahogy én a régi praktikus filmes trükkökre gerjedek :D) és tudja helyén kezelni, hogy annak idején miért volt akkora dolog, én pl a System Shock 2-vel voltam így, ami ugyan nem túl korszerű, de mégis nyomába sem ér semmilyen Bioshock rész.
Vagy mai standardokat már nem üti meg és így hiába a múlt, már nem élvezhető úgy. Erre meg mondjuk az a legjobb példa, mikor egy sorozaton belül, lásd pl pont a Witcher, a második rész sokkal jobb harcrendszert választott, bár nekem bejött az első is, de a 2 és majd 3 után tényleg két ember marad, aki szívesen végig tolja a trilógiát, és akit inkább elriaszt mint vonz az első rész korszerűtlen harcrendszere.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.