Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate trailer és infók

Nem lesz többjátékos mód, a fejlesztők tanultak a Unity hibáiból.

2015.05.14. 08:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt élő közvetítésben mutatta be hivatalosan az Assassin’s Creed Syndicate-t a Ubisoft. A játék két éve készül a Ubisoft Quebec stúdiójában, és a fejlesztők igyekeznek felrázni egy kicsit a sorozatot. A történet új korszakban, a viktoriánus korabeli Londonban játszódik és egy ikerpárról, Jacob és Evie Frye-ról szól. Mindkét szereplőt irányíthatjuk majd, ráadásul gyökeresen eltérő személyiségükből fakadóan más és más játékmenetet fognak képviselni.
A készítők a bejelentés után elárulták, hogy az új játékban kizárólag az egyszemélyes kampányra koncentrálnak, vagyis nem készül többjátékos mód. Ezt Francois Pelland, a játék producere erősítette meg a Gamespot kérdésére. Elmondása szerint a dolognak elsősorban technikai okai vannak. A hintók és lovas kocsik használata, valamint a pörgős harcrendszer együtt olyan összetett élményt nyújtanak, amit több játékos egyszerre csak kompromisszumok árán használhatna. Így jobbnak látták teljesen kihagyni ezt a lehetőséget a játékból.
A készítőkre egyébként is a szokásosnál nagyobb nyomás nehezedik, hiszen a tavalyi Unity fiaskója miatt a rajongók fokozottan kritikussá váltak a szériával kapcsolatban. Éppen ezért egy hasonlóan döcögős premier nagyon rossz hatással lenne a széria jövőjére nézve, ezt pedig nem szeretnék kockáztatni. A fejlesztők tanultak az előző rész hibáiból és ígérik, nem követik el őket újra. Erről az IGN által készített videóinterjúban meséltek.

Az Assassin’s Creed Syndicate a tervek szerint október 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s változatot novemberre datálják. ■

Assassin's Creed Syndicate
A legutóbbi Assassin's Creed Syndicate cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.