Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A fejlesztők sokat profitáltak a legutóbbi teszt visszajelzéseiből.

2015.05.15. 11:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy hónappal ezelőtt mi is kipróbáltuk a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege alfa változatát, amely a többjátékos módból nyújtott egy kis ízelítőt. A Ubisoft a napokban összegezte a teszt eredményeit és a rengeteg visszajelzés alapján megannyi változtatás mellett döntöttek a játékmenetet illetően. A finomítások érintik a fegyverek viselkedését (pontosságát, visszarúgását, erejét), a karakterek mozgását és a sérüléseket is. Jelentősége lesz, hogy milyen golyóálló mellényt viselünk, hiszen a könnyebb változatban gyorsabban tudunk mozogni, ám sebezhetőbbek leszünk, míg a teljes testpáncél jelentősen lecsökkenti a mozgékonyságunkat, cserébe sokkal jobb védelmet biztosít. Emellett a magunknál tartott felszerelés és fegyverek súlya is befolyásoló tényező lesz. Sok visszajelzésben említették, hogy a gyenge minőségű hangokat, ám a készítők jelezték, hogy azok mindössze az alfában szerepeltek, a végleges változatba teljesen újak kerülnek majd. Kiderült, hogy a végleges változatban lesz beépített chat és kommunikációs csatorna is. Tovább finomítanak az irányításon is, beleértve a kihajolást, guggolást és kúszást is. A változtatásokról részletesen is olvashattok a játék hivatalos oldalán, ahol illusztrációkat is találtok, valamint érdemes megnézni az alábbi videót is, ahol szintén ezekről mesélnek a fejlesztők.
A Ubisoft az alfa tapasztalatainak összegzése után végre pontos megjelenési dátummal is ellátta a sokak által kíváncsian várt játékot. Ha semmi nem jön közbe, akkora a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege október 13-án a hagyományos változat mellett három különleges kiadásban fog megjelenni:
Art of Siege Edition (£59,99)

  • gyűjtői doboz
  • az alapjáték
  • Gold skin csomag a játék összes fegyveréhez
  • 120 oldalas kézikönyv, amelyben részletes leírást találunk a játék minden fontosabb részletéről, beleértve az összes egységet, fegyvert és pályát, valamint rengeteg statisztikai kimutatást

Gold Edition (£64,99)

  • az alapjáték
  • season pass

Tactical Elite Edition (£74,99)

  • kizárólag a Uplay áruházán keresztül lehet beszerezni
  • tartalmazza az Art of Siege Edition és a Gold Editiont

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Aki előrendeli a játékot, az garantált helyet kap a premier előtti béta teszten is. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Zsemle_Morzsi
Zsemle_Morzsi 2015.05.15. 15:18
Ezek azért nem akkora újítások, vagy nagy revelációk... Ezeket ALAPBÓL figyelembe kellett volna venni és beletenni a kezdetektől fogva. A Rainbow Six sorozat sosem volt teljesen, Counter-Strike-arcade, hogy ezek ne legyenek alap elvárások. Utóbb azt érzem, hogy minden ilyen magától értetődő dolgot úgy adnak elő, mintha a játék design szent grálját találták volna ki, de legalábbis az aranycsinálást.
Lacko
Lacko 2015.05.16. 19:42
Ez annyira nem hoz lázba, hogy fel is raktam a Raven Shield-et, az utolsó jó Rainbow Sixet. :) Na és az tényleg rohadt jó. Még a grafika sem olyan rossz, mint képzeltem, csak a menü nem bírja a 16:9-et.
GustyX
GustyX 2015.09.27. 09:47
Kipróbáltam a bétát és kifejezetten tetszett. Multit sajnos sokáig nem talált, így nem igazán foglalkoztam vele, maradt a terrorist hunt, ami határozottan tetszik, csak:

- 3-5 perc játékért 1-2 perc várakozás nagyon nem jó. Bár a véglegesben biztosan hosszabb lesznek hosszabb pályák.
- nincs normális tutorial, csak videó. Ez extraként kellene, nem only...
- célzáskor mintha lenne egyfajta "bevagyokbaszvamintállatezértimbolyogafegyverem" effekt. Lehet nálam nincs valami jól beállítva.

Szóval nem is rossz.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.