Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kémkedés a Tropico 5 új DLC-jében

El Presidente trópusi diktatúrája jövő héten tovább bővül.

2015.05.23. 14:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy jövő héten újabb DLC-vel bővül a Tropico 5. Az Espionage kiegészítő címéből már sejthető, hogy a főszerepet ezúttal a kémkedés játssza majd. Ezt a vadonatúj The Maltese Toucan kampány keretein belül ismerhetjük meg közelebbről, amelyben kis birodalmunk korábban összegyűjtött kincseit kell mindenáron megvédenünk az idegenektől. Hogy a külföldi kémeket mielőbb nyakon csípjük, mindenfelé ellenőrzőpontokat kell telepítenünk, akiket pedig már lefüleltünk, eltüntethetjük a város alatt húzódó katakombákban. De nem csak a védelemről kell gondoskodnunk, akadémiánkon saját ügynököket is képezhetünk, akik szupertitkos technológiákat lophatnak ellenségeinktől. Persze El Presidentén is kitör a paranoia, ezért megépíthetjük az információs minisztériumot, aminek nincs más dolga, mint folyamatosan megfigyelni a sziget lakóinak életét és felkutatni minden potenciálisan gyanús elemet. Az új kampány összesen hat küldetést tartalmaz, amelyek során mindenféle kémkedési ügyletbe belekeveredünk majd.
Az Espionage DLC a tervek szerint május 28-án jelenik meg. ■

előző
következő
Kémkedés a Tropico 5 új DLC-jében
Kémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jébenKémkedés a Tropico 5 új DLC-jében
Tropico 5
A legutóbbi Tropico 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.