Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Nincs korai játék a Hatred előfizetőknek

Újabb baki a botrányjáték háza táján.

2015.05.29. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, nem akar csitulni a háborgó tenger a Hatred körül. A játék kezdettől fogva rengeteg támadásnak van kitéve, ráadásul a fejlesztőknek akadt problémája a Steammel is. Ez ugyan idővel megoldódott, ám van olyan online áruház, ami egyszerűen nem hajlandó felvenni a játékot a kínálatába.
A készítőket persze mindez nem tántorította el céljától, amitől már csak karnyújtásnyira vannak. Ennek örömére néhány nappal ezelőtt bejelentették, hogy akik korábban előrendelték a játékot, azok már mától le is tölthetik és ki is próbálhatják azt, két nappal mindenki más előtt. Nos, ez nem jött össze. Az előrendelők ugyanis ma a játék helyett mindössze egy mailt kaptak, amelyben a fejlesztők sajnálatukat fejezik ki, mivel kiderült, hogy mégsem tudják idő előtt a játékosok rendelkezésére bocsátani a Hatredet. Ennek konkrét okát nem fedték fel, mindössze annyit írtak, hogy a bejelentés előtt nem tesztelték le a lehetőséget, amiről mára kiderült, hogy nem működőképes.
Így minden játékosnak meg kell várnia a júniusi premiert, de a fejlesztők cserkészbecsületszavukat adták, hogy valahogyan ki fogják engesztelni a csalódott előrendelőket. ■

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2015.05.29. 17:47
Még mindig nem értem mit szájal mindenki. Eza játék a mai Videójátékok ellen irányuló társadalmi és politikai kirtitka kifigurázása. hányszor volt hogy azt mondták azért ölte meg mert GTA-ázott, vagy Codozott? rengetegszer, pedig azok a játékok aztán nem pont erről szólnak. a hatred pedig CSAK erről szól, és ez a lényeg. Ezért lesz majd az ha valakit megölnek megint akkor azt fogják mondani: NEm a Hatred tehet róla neem hát azon látszik hogy csak vicc az egész hülyeségből lett megcsinálva, NEEEM a GTA 6 meg 12 az a hibás. pénzt tennnék rá hogy ez lesz!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.