Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

A Daedalic Entertainment E3-as portfóliója

Három új játékot is bemutatnak idén.

2015.06.08. 20:28 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Az elsősorban vicces kalandjátékairól ismert Daedalic Entertainment is kilátogat Los Angelesbe az idei E3-ra, ahová három új játékát is magával viszi, amelyeket itt mutatnak be először. Ilyen a Bounty Train, egy nyílt világú vonatos stratégiai játék, amely a vadnyugatra repíti a játékosokat, ám játékmenete sok meglepetést tartogat majd. Többek között akár Abraham Lincolnt is megmenthetjük majd benne.
A következő játék a Valhalla Hills, amelyben kis viking civilizációnk útját kell egyengetnünk. Nem elég biztosítani a mindennapi megélhetést, ételt és munkát, de népünket fel kell vezetnünk a legmagasabb hegy csúcsára, hogy beléphessenek a Valhallába.
A sort a Skyhill zárja, amely egy noir stílusú túlélőjáték lesz. A játékos egy hotel vendégének bőrébe bújik, aki egy kellemesnek ígérkező éjszaka arra ébred, hogy a hotelt mutáns lények lepték el. A túlélés egyetlen módja, ha átkutatjuk az egész épületet, hogy használható eszközöket keressünk. Az viszont, hogy ezekkel megpróbálunk-e kimenekülni az épületből (holott semmi sem garantálja, hogy odakint bármennyivel is nagyobb biztonságban leszünk) vagy épp elbarikádozzuk magunkat lakosztályunkban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.