Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

A Little Orbit E3-as tervei

A kiadó inkább a fiatalabb korosztálynak szóló játékokkal készül az idei show-ra.

2015.06.11. 11:41 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Már csak napok választanak el bennünket az év első nagy videojátékos show-jától, az E3-tól. Ahogy egyre fogy az idő, egyre több kiadó és fejlesztő jelenti be, hogy mivel is készülnek a rendezvényre – így tett most a Little Orbit is. A kiadó elsősorban a fiatalabb korosztály számára érdekes játékokkal foglalkozik, így a show-ra is ilyeneket visz magával.
A sort az Adventure Time: Finn and Jake Investigations nyitja, amely egy klasszikus kalandjáték PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, Xbox 360-ra és One-ra, valamint Nintendo Wii U-ra és 3DS-re. A játék alapjául szolgáló rajzfilmsorozat a Cartoon Networkön évek óta nagy népszerűségnek örvend.
Ugyanez elmondható a Monster High sorozatról is, amely alapján a Monster High New Ghoul in School játék készül PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, Wii U-ra és 3DS-re – előbbi két konzolra a sorozat történetében először. A játékban az új diák bőrében barangolhatjuk be a szörnysuli minden zegzugát.
A Barbie and Her Sisters Puppy Rescue természetesen kifejezetten a kislányoknak szól és a hamarosan megjelenő új Barbie DVD-hez kapcsolódik. A játékban elveszett kisállatokat kell felkutatni.
Végül érdemes szót ejteni a Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legendsről is, amely minden fontosabb platformra meg fog jelenni. A játékban a népszerű DreamWorks animációs sorozat összes ismert szereplője felbukkan. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.