Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Goliath

Egyedi látványvilágú túlélőjáték készül hatalmas robotokkal.

2015.06.11. 13:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Viva Media kiadó bejelentette, hogy az indie Whalebox Studio műhelyében készül a Goliath, amely a manapság népszerű túlélőjátékok táborát fogja gyarapítani. Ez a tábor azonban mára oly méreteket öltött, hogy valamivel minden újoncnak ki kell tűnnie a tömegből, ha nem akar idő előtt eltűnni a süllyesztőben. A Goliath egy kietlen pusztaságban játszódik, ahol a játékosoknak napról napra meg kell küzdenie az életben maradásért. Ha ez nem lenne elég, a vidéket hatalmasra nőtt szörnyek népesítik be, akikkel szemben egy egyszeri halandó embernek fikarcnyi esélye sincsen. Éppen ezért a pusztában összegyűjtött eszközök, alkatrészek és egyebek felhasználásával el kell készítenünk saját gigantikus méretű robotunkat, ami majd harcba száll a szörnyek ellen. Robotunk eleinte meglehetősen egyszerű és gyenge lesz, ám folyamatosan fejleszthetünk, javíthatunk rajta, bővíthetjük fegyvereit. Emellett viszont nem szabad megfeledkeznünk legfontosabb célunkról, a puszta túlélésről sem. Ehhez pedig folyamatosan a vidéket kell járnunk és utánpótlás után kutatnunk, ezekből pedig táborokat, erődöket építenünk, ahol meghúzhatjuk magunkat. Az egészen végül egy, a vidéken tomboló háború csavar egyet, amelyet mi sem tudunk kikerülni, ezért azt is el kell döntenünk, hogy melyik fél oldalára állunk.
A Goliath, amelyben kooperatív és kompetitív többjátékos mód is lesz, leghamarabb 2016-ban jelenhet meg PC-re és Macre. ■

Goliath
A legutóbbi Goliath cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.