Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015
Street Fighter V Street Fighter V

Street Fighter 5 képek az E3 alkalmából

Négy trailer is érkezett a képek mellé.

2015.06.12. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Az E3-on várhatóan nem sok verekedős játék lesz jelen, egy azonban biztos. A Street Fighter 5 kiemelt szerepet kap a Capcom standján, ahol közelebbről is megismerkedhetnek vele a kilátogatók. Bár a show csak jövő héten lesz, egy seregnyi kép már most felkerült a világhálóra, mellettük pedig pár apró részletre is fény derült. A játékban megjelenik a V-mérce, amelyet feltöltve minden karakter egyedi extra támadásokra és védekező mozdulatokra lesz képes. Emellett lesznek kritikus támadások is, amelyeket bizonyos mértékű sebzés elérésével oldhatunk fel.
A képek mellé négy trailer is érkezett, amelyeken egy-egy összecsapást nézhettek meg. ■
előző
következő
Street Fighter 5 képek az E3 alkalmából
Street Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmábólStreet Fighter 5 képek az E3 alkalmából
Street Fighter V
A legutóbbi Street Fighter V cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.