Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Worms World Party Remastered

Visszatér a kukacok egyik klasszikus játéka.

2015.06.12. 17:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 bejelentette, hogy elkészítik egyik legjobb játékuk felújított kiadását, jön a Worms World Party Remastered. A World Party volt az utolsó 2D-s epizód, mielőtt a fejlesztők megpróbálták a jól ismert játékmenetet hátsó nézetű akcióra cserélni, ám ezzel sok rajongójukat elveszítették. Ezt később maguk is belátták és a legutóbbi részekben már visszatértek a jól bevált formulához.
A most bejelentett játék tehát nem egy vadonatúj epizód lesz, hanem egy korábbi felújítása, ám ez nem pusztán grafikai ráncfelvarrást jelent. A játék teljes kontrollertámogatást, alaposan feljavított hangokat és a Steam funkcióinak teljes körű kihasználást ígéri. Az alábbi trailerből továbbá az is kiderül, hogy a megjelenés már szinte itt van a küszöbön: harcias kukacaink július 8-án vonulnak újra csatába. ■

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2015.06.12. 17:59
Mi a fene volt ez? Egészen a videó feléig vártam, hogy majd jön a nagy váltás a HD grafikára, és nem akartam elhinni, hogy a már a feljavított verzió. Tök jó dolognak tartom a régi klasszikusok elővételét és feltuningolását, de ennek semmi értelme annak tekintetében, hogy az eredeti a mai napig gond nélkül elindul nálam. Azt hittem, legalább egy Reloaded-féle minőség lesz, annak volt létjogosultsága.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.