Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Horizon: Zero Dawn bejelentés

Az E3-on leplezte le vadonatúj játékát a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games.

2015.06.16. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

A ma hajnali Sony konferencia egyik vadonatúj címe a Horizon: Zero Dawn volt, amelyet a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games fejleszt. Míg a stúdió korábbi játékai rendre sci-fi akció-FPS-ek voltak, ezúttal egy egészen más területen próbálják ki magukat. A Horizon története a nagyon távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség jelenlegi civilizációja már réges-régen a feledés homályába veszett. Az egykori hatalmas metropoliszokat visszakövetelte a természet, a régi technológia és kultúra már csak mohalepte romok és törmelék formájában lelhető fel a Föld felszínén. A sztor főszereplője Aloy, egy fiatal vadászlány, akibe belenevelték, hogy az ő törzse a legősibb, leghatalmasabb. Persze még ebben a világban sem minden az, aminek elsőre látszik, ezért Aloy veszélyes kalandok elé néz, hogy megértse az őt körülvevő világot. Azt a világot, amelyben hatalmas mechanikus lények kószálnak mindenfelé emberhúsra éhesen. E lények leginkább a dinoszauruszokra hasonlítanak, de akárhogy is, komoly veszélyt jelentenek Aloyra.
A show-n bemutatott előzetesben a játékmenetből is kaptunk ízelítőt. A TPS-ek táborát erősítő játékban hatalmas világ várja, hogy felfedezzük, ám utunk során rendszeresen meg kell küzdenünk a különféle lényekkel. Ilyenkor azok nyers erejét és méretbeli jelentős fölényét csak Aloy gyorsasága és ügyessége tudja kompenzálni.
A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStation 4-re készül és valamikor 2016-ban jelenhet meg. ■

előző
következő
Horizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn
A legutóbbi Horizon: Zero Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.08.29. 15:24
Most botlottam csak bele ebbe a 6 és fél perces trailerbe a tubeon és engem megvett kilóra. :-O Ment is az előrendelés azonnal!
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.