Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Horizon: Zero Dawn bejelentés

Az E3-on leplezte le vadonatúj játékát a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games.

2015.06.16. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

A ma hajnali Sony konferencia egyik vadonatúj címe a Horizon: Zero Dawn volt, amelyet a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games fejleszt. Míg a stúdió korábbi játékai rendre sci-fi akció-FPS-ek voltak, ezúttal egy egészen más területen próbálják ki magukat. A Horizon története a nagyon távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség jelenlegi civilizációja már réges-régen a feledés homályába veszett. Az egykori hatalmas metropoliszokat visszakövetelte a természet, a régi technológia és kultúra már csak mohalepte romok és törmelék formájában lelhető fel a Föld felszínén. A sztor főszereplője Aloy, egy fiatal vadászlány, akibe belenevelték, hogy az ő törzse a legősibb, leghatalmasabb. Persze még ebben a világban sem minden az, aminek elsőre látszik, ezért Aloy veszélyes kalandok elé néz, hogy megértse az őt körülvevő világot. Azt a világot, amelyben hatalmas mechanikus lények kószálnak mindenfelé emberhúsra éhesen. E lények leginkább a dinoszauruszokra hasonlítanak, de akárhogy is, komoly veszélyt jelentenek Aloyra.
A show-n bemutatott előzetesben a játékmenetből is kaptunk ízelítőt. A TPS-ek táborát erősítő játékban hatalmas világ várja, hogy felfedezzük, ám utunk során rendszeresen meg kell küzdenünk a különféle lényekkel. Ilyenkor azok nyers erejét és méretbeli jelentős fölényét csak Aloy gyorsasága és ügyessége tudja kompenzálni.
A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStation 4-re készül és valamikor 2016-ban jelenhet meg. ■

előző
következő
Horizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn
A legutóbbi Horizon: Zero Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.08.29. 15:24
Most botlottam csak bele ebbe a 6 és fél perces trailerbe a tubeon és engem megvett kilóra. :-O Ment is az előrendelés azonnal!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.