Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Kingdom Come: Deliverance E3 trailer

A középkori szerepjáték is megmutatta magát egy egész hangulatos trailerben.

2015.06.19. 18:54 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Még tavaly zárta nagy sikerrel Kickstarter kampányát a cseh Warhorse Studios játéka, a Kingdom Come: Deliverance, ahol az előzetesen kitűzött minimális cél négyszeresét dobták össze a játékosok. A játék azóta lassan, de biztosan készül, bár a megjelenésig még egy év hátra van. Az E3-ra viszont készültek a fejlesztők, össze is raktak egy trailert, amelyben a játék fontosabb ígéreteit vették sorra. Egy 1369 és 1415 között játszódó szerepjátékról van szó, amelynek világát (ez nagyjából 16km2 lesz) teljesen szabadon bebarangolhatjuk majd. Mivel ez egy teljesen fantasymentes alkotás, így semmilyen mesebeli szörny, sárkány, ork vagy törp nem fogja keresztezni utunkat, banditák, hadseregek és parasztok viszont annál inkább. A küldetések teljesítésének módja teljesen rajtunk múlik, érvényt szerezhetünk akaratunknak nyers erő által, esetleg lopakodva, de sok múlik majd a dialógusokon is. A játékban elkövetett tetteinket azok érdeme szerint fogják megjutalmazni vagy éppen megtorolni, erről külön rendszer gondoskodik majd. Emellett lesznek olyan tevékenységek is, amelyek minijátékok formájában nyilvánulnak meg: alkímia, fegyverkovácsolás, zártörés és hasonlók.
A Kingdom Come: Deliverance lényegét persze a csaták adják, ezekből is láthatunk az alábbi videóban egy keveset. Már csak az a kérdés, hogy a harcrendszert sikerül-e jól összeállítania a fejlesztőknek, hisz ez mindig sarkalatos pontja a belső nézetű játékoknak. A látványért a CryEngine 3 felel, ami a jelek szerint rendben fogja tenni a dolgát. A játék jelen állás szerint jövő nyáron jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Kingdom Come: Deliverance
A legutóbbi Kingdom Come: Deliverance cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.