Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Hitman DLC tervek

A Square Enix ingyenes csomagokkal kívánja a megjelenés után tovább bővíteni a játékot.

2015.06.20. 13:01 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Már tavaly is lehetett hallani róla, hogy az IO Interactive az Absolution után is új Hitman játékon dolgozik, ezt pedig a héten megrendezett E3-on jelentették be hivatalosan is. A 47-es ügynök visszatéréséről egy hangulatos traileren kívül egyelőre túl sok részletet nem árultak el, ám a stúdió vezetője, Hannes Seifert egy interjúban máris a várható DLC-kről beszélt.
„Teljes értékű lesz a megjelenéskor, de nem lesz végleges. December 8-án csak elindulunk az úton, de amit ekkor kiadunk, egy nagy játék lesz. De 2016-ban új helyszínekkel, új küldetésekkel és mondjuk csak egy-két napig elérhető célpontokkal fogjuk tovább bővíteni. Ez olyasmi, amit csak egy élettel teli világban tehetsz meg.” – magyarázta Seifert, akit természetesen arról is megkérdeztek, hogy az alapjáték mit fog kínálni – „Még nem döntöttük el, hogy milyen tartalom mikor jelenjen meg, de azt megígérhetem, hogy a premierkor egy nagy játékot fogtok kapni. Több órányi játékidő vár rátok. Bejárhatjátok a világot a különböző helyszínek között. Párizsból indulunk, amit már láthattatok is, onnan elmehetünk Marrakesh-be, majd az olasz partokhoz, majd még tovább. Amit megígérhetek, hogy hétről hétre új tartalom készül majd a játékhoz. Minden héten lesz valamilyen különleges esemény, amire a játékosok azonnal csatlakozhatnak.”
A Hitman tehát a ma megszokottól merőben eltérő gazdasági modellel próbálja majd megvetni a lábát a videojátékos piacon, hiszen már az alapjáték is teljes értékű lesz, amit aztán folyamatosan újabb és újabb tartalommal fognak bővíteni. Már csak abban kell bíznunk, hogy a játékmenet és a hangulat is a helyén lesz és akkor a 47-es ügynök még sokáig nem marad munka nélkül.
A Hitman december 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.