Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Nem lesz The Division telefonos alkalmazás

A játékot 2013-ban egy érdekesnek tűnő telefonos alkalmazással együtt jelentették be. Utóbbiból végül nem lesz semmi.

2015.06.22. 20:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban több más akkor bejelentett játékhoz hasonlóan a Tom Clancy’s The Divisiont is úgy mutatták be, hogy mellé egy telefonokra és táblagépekre szánt kiegészítő alkalmazást is prezentáltak. Utóbbiban sokkal mélyebben részesei lehettünk a játéknak, mint sok más alkotás esetében, hiszen ténylegesen beleszólhattunk egy-egy csata alakulásába. Telefonunkon egy drón képét láttuk, így felfedhettük társainknak az ellenséges egységek hollétét és a adatait, emellett különféle kiegészítőket dobhattunk le a pályára.
Az elmúlt két évben nem csupán a játékról hallhattunk viszonylag keveset (leszámítva az idei E3-at, amióta szinte minden napra jut valami új hír vele kapcsolatban), hanem a hozzá járó alkalmazásról is. Nos, mára kiderült, hogy ez nem véletlen. Az IGN-nek adott interjújában az egyik fejlesztő elárulta, hogy az alkalmazás fejlesztését végleg leállították, mivel idő közben kiderült, hogy az túlságosan is felborította a játékon belüli egyensúlyt, így nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Ez talán annyira nem is baj, hiszen az elmúlt években hiába lett egy rövid időre divat a fejlesztők között a különféle kiegészítő alkalmazások készítése, ezek többsége nem nyújtott kiemelkedő élményt, sőt… A Tom Clancy’s The Division vélhetően enélkül is képes lesz megállni a helyét, ha pedig mégsem, azon egy ilyen kiegészítés sem sokat segítene. Erre a kérdésre leghamarabb az év második felére várt béta alatt is kaphatunk választ, de legkésőbb a jövő márciusi premier után minden kiderül. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.