Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Cars 2

Bejelentették a Project Cars 2-t

Nem, az első rész támogatása sem fejeződik be!

2015.06.23. 12:21 | szerző: Sityi | kategória: Játék

A Slightly Mad Studios tegnap este bejelentette, hogy elkezdték a Project Cars 2 fejlesztésének előkészületeit, ami természetesen a pénzgyűjtéssel kezdődik. Ezúttal 7 millió angol font a cél, de a tervek igencsak impresszívek:

  • 50 helyszín kb. 200 vonalvezetéssel - és nem mindegyik szép, simára vasalt aszfalttal van borítva!
  • Ebből következően bizony a rallys szakágak is képviselve lesznek, tehát számíthatunk többek között hillclimb és rallycross versenyekre is.
  • Nagyobb hangsúlyt kap a co-op mód, immáron lesz lehetőségünk közös csapatban versenyezni, pilótacserére a 24 órás futamokon, és akár spotterek is lehetünk (a spotter feladata tájékoztatni a pilótát a körülötte zajló forgalomról és történésekről, kiemelt szerepe van például a NASCAR-ban).
  • Még nagyobb hangsúlyt kap az e-sport jelleg, így képesség-tudás-viselkedés alapú lesz a matchmaking, emellett a ligák lebonyolítását segítő eszközök is helyet kapnak, úgy mint a néző funkció és az élő közvetítés lehetősége.

Fontos azt azonban kiemelni, hogy a Project Cars első részének fejlesztése és támogatása sem áll le - a londoni srácok 2 évig szállítják az ingyenes és fizetős tartalmakat, és természetesen a hibajavításokat. Továbbá nem árt figyelembe venni azt sem, hogy relatíve kicsi csapatról van szó, így a megjelenés még jócskán odébb van (ugyebár az első rész fejlesztése is több, mint 3 évet vett igénybe). Akik szeretnének részt venni ebben a buliban, azok itt nézhetik meg az egyes befizetési szintek árát és jutalmazását (az oldal közepe felé). ■

előző
következő
Bejelentették a Project Cars 2-t
Bejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-t

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.