Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új szereplőkkel jöhet a Life is Strange folytatása

A Dontnod még az első évadon dolgozik, de már szóba került a második is.

2015.06.26. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod is beszállt az epizodikus kalandjátékok Telltale Games által uralt piacára és tette ezt egész meggyőző módon. A Life is Strange ugyanis egy remek kalandjáték lett, amelyben egy fiatal lány különös történetét ismerhetjük meg. Max képes visszapörgetni az idő kerekét és ezáltal bizonyos eseményeket manipulálni, ez pedig nagy segítségére van egy eltűnt diáklány utáni nyomozásában is. A sztori öt részre bontva bontakozik ki, ebből májusban érkezett meg a harmadik fejezet, vagyis még javában folyik a negyedik és ötödik felvonás fejlesztése.
Ennek ellenére a napokban a Polygon magazinnak adtak interjút a készítők, amelyben már egy esetleges második évadról is szót ejtettek. Elmondásuk szerint az első évadban mindenképpen lezárják Max és Chloe kalandját, így egy esetleges folytatásban már teljesen új szereplőkkel és új helyszínnel térnének vissza. A játék lényege és hangulata viszont maradna a régi, mivel ez egy jól bevált receptnek tűnik. Emellett arról is szót ejtettek, hogy szeretnék tartani az epizódok közti nyolchetes periódust, vagyis a negyedik fejezet várhatóan valamikor július közepén érkezhet meg – legalábbis a fejlesztők azt elismerték, hogy már a munka vége felé járnak. ■

Life is Strange
A legutóbbi Life is Strange cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!