Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frissült a PC-s Batman: Arkham Knight

Tegnap megérkezett az első komolyabb frissítés, de ez persze csak a kezdet.

2015.06.28. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan lehiggad a világháló a Batman: Arkham Knight PC-s fiaskója után, ami talán az árusítás megszüntetésével tetőzött. A Rocksteady Studios a PC-s változat fejlesztőjével (mivel mint kiderült, azt nem ők készítették), valamint az Nvidia munkatársaival közösen dolgozik a hibák javításán, ezt pedig több frissítés formájában igyekeznek megoldani. Az első nagyobb patch tegnap meg is érkezett, amely orvosol is néhány grafikai- (mint az eltűnő eső, eltűnő effektek és a Motion Blur kikapcsolásakor tapasztalható összeomlás) és egyéb hibát. Utóbbiak közé tartozik, mikor a Steam a fájlok ellenőrzésekor gyakorlatilag újra letöltötte a nem épp csekély méretű játékot.
A Rocksteady a közeljövőben várható további javításokról is szót ejtett, így sokkal részletesebb grafikai beállításokat kapunk, helyreállítják az alacsony felbontásban ragadt textúrákat, javítanak az általános teljesítményen, az SLI hibán (a játék kap Crossfire támogatást is), de finomítanak a rendszermemória és a videokártya memóriájának megfelelő kihasználásán is. Mindezekről bővebben a kiadó oldalán olvashattok, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az újabb frissítés mikorra várható. ■

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Lilithn
Lilithn 2015.06.29. 09:53
Na tekintve, hogy szanaszét vásároltam magam steam summer salen majd 1 hónap múlva állok neki játszani a Batmannel, úgy látom :P Addigra csak működőképes lesz.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.