Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy nevekkel kampányol a The Bards Tale IV

Még tíz nap van hátra a játék már sikeres Kickstarter kampányából, most a még több pénzért nagy nevekkel lobbiznak a fejlesztők.

2015.06.30. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig néhány nap alatt össze is gyűlt a kitűzött 1 250 000 dollár a The Bards Tale IV Kickstarter kampányában. Ez ahhoz mindenképpen elég, hogy az inXile Entertainment elkészítse a játékot, de szeretnének még több pénzhez jutni, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőle. Ezért az ilyenkor szokásos „még több pálya, még jobb történet, még hosszabb játékidő” jellegű ígéretek helyett a szakma veteránjaival próbálják felkelteni a játékosok érdeklődését. 1,4 millió dollárért Monte Cook legendás szerepjáték-készítő is csatlakozik a stúdióhoz, hogy elkészítsen egy saját pályát a játékhoz. Hasonló a helyzet 1,5 millió dollárnál is, ennyi pénzért Bruce Cordell (író és szerepjáték-készítő), Wolfgang Baur (játékfejlesztő és író a Dragon magazinban) és Sean K. Reynolds (játékfejlesztő) is tervez egy-egy pályát. Colin McComb (író és játékfejlesztő) már 1,7 millió dollárba, míg Chris Avellone 1,9 millió dollárba „kerül”. Avellone neve több helyről is ismerős lehet, hiszen többek között dolgozott a Fallout 2, a Planescape: Torment és az Icewind Dale játékokon is, de több Star Wars és Fallout képregény is fűződik a nevéhez.
A The Bards Tale IV Kickstarter kampányából még tehát tíz nap van hátra, így még van idő, hogy a szakma e képviselőit a projekthez csábítsák a játékosok. ■

The Bards Tale IV
A legutóbbi The Bards Tale IV cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.