Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy nevekkel kampányol a The Bards Tale IV

Még tíz nap van hátra a játék már sikeres Kickstarter kampányából, most a még több pénzért nagy nevekkel lobbiznak a fejlesztők.

2015.06.30. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig néhány nap alatt össze is gyűlt a kitűzött 1 250 000 dollár a The Bards Tale IV Kickstarter kampányában. Ez ahhoz mindenképpen elég, hogy az inXile Entertainment elkészítse a játékot, de szeretnének még több pénzhez jutni, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőle. Ezért az ilyenkor szokásos „még több pálya, még jobb történet, még hosszabb játékidő” jellegű ígéretek helyett a szakma veteránjaival próbálják felkelteni a játékosok érdeklődését. 1,4 millió dollárért Monte Cook legendás szerepjáték-készítő is csatlakozik a stúdióhoz, hogy elkészítsen egy saját pályát a játékhoz. Hasonló a helyzet 1,5 millió dollárnál is, ennyi pénzért Bruce Cordell (író és szerepjáték-készítő), Wolfgang Baur (játékfejlesztő és író a Dragon magazinban) és Sean K. Reynolds (játékfejlesztő) is tervez egy-egy pályát. Colin McComb (író és játékfejlesztő) már 1,7 millió dollárba, míg Chris Avellone 1,9 millió dollárba „kerül”. Avellone neve több helyről is ismerős lehet, hiszen többek között dolgozott a Fallout 2, a Planescape: Torment és az Icewind Dale játékokon is, de több Star Wars és Fallout képregény is fűződik a nevéhez.
A The Bards Tale IV Kickstarter kampányából még tehát tíz nap van hátra, így még van idő, hogy a szakma e képviselőit a projekthez csábítsák a játékosok. ■

The Bards Tale IV
A legutóbbi The Bards Tale IV cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.