Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A hónap végén jön a King’s Quest első fejezete

Epizodikus point’n’click kalandjátékkal tér vissza a Sierra Entertainment.

2015.07.04. 19:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sierra Entertainment főleg a ’90-es években egyike volt a legmeghatározóbb videojáték-kiadóknak. Néhány évvel ezelőtt az Activision magába olvasztotta és úgy tűnt, az egykor szebb napokat megélt név végleg eltűnik a köztudatból. Szerencsére nem így lesz, hiszen a tavalyi gamescomon bejelentették a nagy visszatérést, ráadásul nem is rossz koncepcióval. A kiadó ugyanis elsősorban saját klasszikus játékainak rebootjaira kíván támaszkodni, kiegészítve portfólióját indie stúdiók alkotásaival. A sort hamarosan a ’80-as években indult kalandjáték-sorozat nyitja, július végén megjelenik az új King’s Quest. A point’n’click kalandjáték öt epizódra bontva fog kiteljesedni, de természetesen lehetőség lesz egyben megvásárolni a fejezeteket. Aki előrendeli a játékot, az kap egy extra záró fejezetet is.
„A King’s Quest öt eltérő fejezet gyűjteménye lesz, mindegyik Graham múltjának egy-egy eddig fel nem fedett történetét meséli el. A korosodó Graham király minden fejezetben elmeséli egy kalandját unokájának, Gwendolynnak, a játékos pedig visszarepül az időben, hogy részese legyen a királyság sorsát alakító döntéseknek.” – olvasható a játék leírása.
A King’s Quest első fejezete, az A Knight to Remember július 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. A további epizódok egyelőre nem kaptak premierdátumot. ■

King's Quest
A legutóbbi King's Quest cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.