Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Az Uncharted 4: A Thief’s End felbontásáról

Eltérő teljesítménnyel fog futni az egyszemélyes kampány és a többjátékos mód.

2015.07.04. 20:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az új konzolgeneráció egyik hozománya lett a felbontások és framerate-ek böngészése, mivel sok rajongó úgy érzi, sem a PlayStation 4, sem az Xbox One nem képes olyan teljesítményt nyújtani, amit ma elvárnánk egy új konzoltól. Az erről szóló viták fórumok ezreit töltik meg, és minden új nagyobb cím esetében újra és újra fellángol. Várhatóan így lesz a jövőre várt Uncharted 4: A Thief’s End esetében is. A kizárólag PlayStation 4-re készülő játékból a napokban mutatott be a Naughty Dog egy nagyon látványos előzetest, amelyből képet kaphattunk a játékmenet egyes elemeiről, valamint a várható látványvilágról is. A bemutató egyébként az E3-as trailer kibővített változata volt, amely után a fejlesztők egy sor kérdést is kaptak az újságíróktól. A válaszokból kiderült, hogy a játék sztori módjánál 1080p-s felbontás mellett a stabil 30 fps-t célozták meg.
„Nagyon sokat egyeztettünk erről a vezetőkkel és rendezőkkel. Végül rájöttünk, hogy a játékhoz, amit el szeretnénk készíteni, a lehető legjobb játékhoz a 30 fps-t kell megcéloznunk.” – nyilatkozta Anthony Newman, vezető designer, akihez csatlakozott Kurt Margenau is – „Ha a stabil 60 fps-t szeretnénk elérni, az rengeteg környezeti optimalizációval járna. Így minden pályát sokkal tovább tartana elkészíteni.”
A fejlesztők azt is elárulták, hogy a sztori mód alatt folyamatos 30 fps-t fogunk látni, mivel szeretnék elkerülni az ingadozás okozta akadozásokat is. Ez azonban jelen állás szerint kizárólag az egyszemélyes részre vonatkozik, ugyanis a többjátékos mód esetében továbbra is a 60 fps-t szeretnék biztosítani. ■

Uncharted 4: A Thief's End
A legutóbbi Uncharted 4: A Thief's End cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!