Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ősszel jön a The Town of Light

Egy elhagyatott elmegyógyintézetben játszódik a valós eseményeken alapuló thriller.

2015.07.05. 09:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013 óta dolgozik első játékán az olasz indie LKA.it stúdió. A The Town of Light egy belső nézetű thriller lesz, amely az 1978-ban bezárt Volterra szanatóriumban játszódik. Az intézet valóban létezett, a fejlesztők pedig kitartó munkával aprólékosan lemodellezték a 7000 m2-es épületet. A történet főszereplője Renee, aki azért tér vissza az elhagyatott intézetbe, hogy újra megtalálja rég elfeledett emlékeit.
„Nem tudod, hol vagy, ki vagy és egyáltalán mi történik körülötted. Bebörtönöztek vagy beteg vagy? Az egyetlen, ami biztos, hogy teljesen egyedül vagy a világ egyik leghátborzongatóbb helyén, amit gyakran csak úgy emlegetnek, mint a helyet, ahonnan nincs visszatérés.” – jellemezte a történetet Luca Dalcò, a stúdió alapítója.
Az Oculus Riftet is támogató játék az alábbi előzetesek alapján nem fogja megreformálni a stílust, ahogy várhatóan a videokártyákat sem fogja megizzasztani. Cserébe a hangulat ígéretesnek tűnik, azért pedig külön piros pont jár a készítőknek, hogy valós helyszínt és eseményeket vesznek alapul a játékhoz (az egyik videó az eredeti helyszínt és a játékot hasonlítja össze). A megjelenésre valamikor idén ősszel kerülhet sor PC-re, Macre és Linuxra. ■előző
következő
Ősszel jön a The Town of Light
Ősszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of LightŐsszel jön a The Town of Light
The Town of Light
A legutóbbi The Town of Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.