Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új stúdiót nyitott a Cloud Imperium Games

A frankfurti iroda a Star Citizen fejlesztését fogja támogatni.

2015.07.07. 11:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cloud Imperium Games új irodát nyitott Frankfurtban – jelentette be a céget alapító Chris Roberts. Az új stúdió, ha nem is közvetlenül, de a régóta készülő Star Citizen fejlesztésén fog dolgozni. A jelenleg 21 fős csapat jelentős része a Cryteknél dolgozott korábban, ott is elsősorban a CryEngine fejlesztésén, így komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a motort illetően. Ez pedig jó esetben jelentősen javíthat a játék optimalizáltságán.
„A legtehetségesebb játékfejlesztők közül valók a világnak ezen a felén. Nagyon örülünk, hogy a csapatunkban tudhatjuk őket, és a CIG-vel együtt a Star Citizenen fognak dolgozni. A CryEngine-nel való nagy tapasztalatuk sokat fog számítani már a közeljövőben is. Munkájuk egy része már most is megmutatkozik az egyszemélyes kampány, a Squadron 42-ban és az FPS modulban.” – nyilatkozta az új csapatról Roberts, akihez csatlakozott az új stúdió, a Foundry 42 vezetője, Brian Chambers is – „Ez egy álom beteljesülése az egész csapat számára. Óriási élmény egy olyan nagyratörő projekten dolgozni mint a Star Citizen. Egyelőre kis csapat vagyunk, de gyorsan fogunk gyarapodni és Európa minden szegletéből hívni fogunk fejlesztőket, hogy a játékon dolgozzanak. Több érdekes ötletünk is van a technológia jövőjével kapcsolatban, amikről hisszük, hogy a rajongóinknak is tetszeni fognak, ezekről hamarosan részletesebben is mesélni fogunk.”
Az új stúdiót a tervek szerint még idén legalább 50 fősre szeretnék felduzzasztani. A dolog érdekessége, hogy mindezt a játékosok adományaiból finanszírozzák, a Star Citizen gyűjtése jelenleg 85 millió dollár környékén jár. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.