Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Bethesda tanult a Skyrim hibáiból

És igyekeznek nem elkövetni azokat a Fallout 4 esetében.

2015.07.08. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos az utóbbi években egyre gyakrabban fordul elő, hogy a nagy AAA kategóriás játékok olyan hibákkal jelennek meg, amelyek nem csak rontják a játékélményt, de egyenesen el is lehetetlenítik azt. Elég csak az Assassin’s Creed Unity vagy a Batman: Arkham Knight esetére gondolni, hogy ne menjünk vissza túl sokat az időben. De ide lehetne sorolni a The Elder Scrolls V: Skyrimot is, amellyel az első hetekben komolyan meggyűlt a játékosok baja. A Bethesda azonban tanult az akkori hibákból és most letették a nagyesküt, hogy a készülő Fallout 4 esetében nem követik el még egyszer. Erről Todd Howard beszélt egy interjú során.
„Mindig lesznek problémák. Ha a játék leáll, az baj, de korántsem akkora, mint mikor valakinek a mentett állása veszik el. Mi pedig mindent el fogunk követni ennek megelőzése érdekében.”
A fejlesztők a Skyrim frissítéseinek készítése során új megoldásokat dolgozott ki a hibák felkutatására, ezt pedig már most felhasználják a Fallout 4 fejlesztésénél is. Így remélhetőleg tényleg nem futunk bele egy újabb problémás premierbe, olyanból így is túl sok jutott ki a játékosoknak mostanában. A Fallout 4 november 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Fallout 4
A legutóbbi Fallout 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.