Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az első kép a női szellemirtókról

Radikális változásokkal szeretnék feltámasztani a ’80-as évek kultikus mozifilmjét.

2015.07.12. 15:10 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Nincs saját ötleted? Hát nézz körül a padláson, hátha találsz valami régen menő dolgot, porold le, fesd újra, matricázd fel és add el, mint újdonságot! Ezt az elvet követik az utóbbi években a hollywoodi filmstúdiók, akik ha tényleg nincs más, előszeretettel nyúlnak egykori klasszikusokhoz, hogy újra pénzt csináljanak belőle. Ezeknek a próbálkozásoknak a zöme sajnos az átlagos nézői elvárásoknak sem felelnek meg, nemhogy az érintett klasszikusok rajongóinak.
Félő, hogy erre a sorsra fog jutni a ’80-as években két epizódot megélt Ghostbusters (itthon Szellemirtók) sorozata, amely mindannyiunk emlékeiben végérvényesen összefonódott Bill Murray és Dan Aykroyd arcával. Mivel e két színész kategorikusan kizárta, hogy szerepeljen a remake-ben (bár Aykroyd azért az írói munkában részt vett, biztos, ami biztos), így új színészek után kellett nézni. A választás nem kis meglepetést okozott, ugyanis az egykori szellemirtókat a gyengébbik nem képviselőire cserélték. Az új mozi fontosabb szerepeiben így Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon tűnnek majd fel, akikről megérkezett az első közös fotó. Ezt a film rendezője, Paul Feig tette közzé Twitter csatornáján. A képen egyébként a háttérben az új Ecto-1 járgány is látható.
Az új Ghostbusters a tervek szerint 2016. július 22-én kerül a mozikba, ám a képet elnézve a klasszikus kérdésre – Who you gonna call? – felelve, én még mindig inkább a régi bandát hívnám... ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.