Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jade Raymond csatlakozott az EA-hez

Saját stúdiót alapított, amely a BioWare-rel és a Visceral Gamesszel is együtt fog dolgozni.

2015.07.14. 11:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jade Raymond neve a legtöbbeknek a Ubisoft és az Assassin’s Creed széria kapcsán lehet ismerős, hiszen a csinos fejlesztő-producer e szériával érte el eddigi legnagyobb sikereit. Egészen tavaly októberig ő vezette a Ubisoft Toronto stúdiót, ám akkor végleg elköszönt a francia kiadótól, hogy új kihívások elé nézzen. Ezt a jelek szerint az EA-nél találta meg, ugyanis a minap hivatalossá vált, hogy a neves kiadó berkein belül megalapította a Motive stúdiót.
„Boldogan jelentem be, hogy csatlakoztam az Electronic Artshoz és megalapítottam a Motive stúdiót az otthonomban, Montrealban, Kanadában.” – nyilatkozta Raymond.
A Motive stúdió egyelőre nem saját játékon fog dolgozni, hanem szorosan együttműködnek majd a BioWare csapatával, akiknél köztudottan az új Mass Effect: Andromeda játék készül. Emellett besegít a Visceral Games munkájába egy még be nem jelentett Star Wars játékon, amelyen Amy Hennig is dolgozik.
„Évek óta ismerem Amyt és csodálom a munkáját az Uncharted játékokon. Hihetetlen, hogy az első nagy montreali projektünk kreatív vezetője Amy lesz. A lehetőség együtt dolgozni vele és a Visceral csapatával, és játszani a Star Wars univerzumban egy soha vissza nem térő élmény.”

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.