Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island 2 - a Yager válaszol

A stúdió vezetője reagált a Deep Silver tegnapi sajtóközleményére.

2015.07.16. 20:00 | szerző: Sityi | kategória: Játék

Tegnap robbant a bomba, hogy a Deep Silver kiadta az útját a Yagernek, így fejlesztő nélkül maradt a Dead Island 2. Ma a Yager ügyvezető igazgatója, Timo Ullmann a következő közleményt adta ki:
"A Yager elkötelezett a minőségi AAA játékok fejlesztésében. Csapatunk a legjobb keratív és technikai szakemberekből áll, akik egy egységként működnek. Ez a csapat teljes lelkesedéssel fáradozott azon, hogy a Dead Island 2-t egy új minőségi szintre emeljék. Sajnos a Yager és a Deep Silver elképzelései a játékkal kapcsolatban eltérő utat vettek, és ez vezetett a tegnapi döntéshez."
Persze ez nem jelenti azt, hogy a fent említett csapatnak ne volna dolga: a Yager javában dolgozik egy Dreadnought című free-to-play űrcsata játékon, és egyéb, meg nem nevezett új projekteken. ■

Dead Island 2
A legutóbbi Dead Island 2 cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2015.07.16. 20:06
Hát kár, mert a Spec Ops: The Line-nal azért a srácok minőséget tettek le az asztalra, és az eddigiek alapján a Dead Island is jópofának tűnt.
GeryG
GeryG 2015.07.16. 20:08
Igen, ez legalább annyira fura lépés volt a kiadó részéről, mint az új Metal Gear Solid alól kirántani a szériát is megálmodó Kojima Productionst...
Sityi
Sityi 2015.07.16. 20:42
A Spec Ops: The Line egy olyan akciójáték, amelyiknek mondanivalója is van. Pont ezért tett rám nagy hatást, amikor végigjátszottam. Sajnálom, hogy bukták a DI2-t, de úgy tűnik, a Deep Silver máshogy képzelte el a folytatást. Pedig - ahogy DS közleményének hírénél írtam - amit láttam, az nem volt rossz. Lehet, a DS-nek nem jött be annyira a "partizva ütjük a zombikat" koncepció.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.